Der må ikke bookes på en single bold

Der må som bekendt kun spilles i to-bolde med medlemmer fra husstanden eller faste spillepartnere. Der ligger implicit i denne regel, at man ikke som “fremmed” kan booke sig selv på en eksisterende single bold. Så venligst undlad dette.

Flere medlemmer skriver som dette:

“For det første er det virkelig fedt, at I har åbnet op for spil, det er så skønt.

Jeg har dog oplevet (og det har en anden, jeg kender også), at jeg har booket en runde for mig selv, hvorefter en spiller, som jeg ikke kender, har booket sig ind på tiden. Det er under normale omstændigheder fint nok – endda ønskeligt, men jeres (og DGUs) anbefaling er tydeligt omkring, at man bør kun spille med fast makker eller en fra husstanden.

Jeg vil derfor gerne opfordre jer til at skrive ud til folk om at respektere denne del af anbefalingerne, selvom man er ivrige for at komme ud at spille. I min tilfælde resulterede det i, at jeg var nødt til at afbestille den tid, jeg havde.”

Det er hermed gjort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev