Er du nyt medlem?

Startpakke

Der ligger en startpakke klar til dig på kontoret. Den indeholder blandt andet dit bagmærke, som skal bæres synligt, når du opholder dig på banen samt driving range.

Til dig uden langbanekort

Begynderudvalget har oprettet ‘Kaninklubben’, som hjælper nye medlemmer uden langbanekort til hurtigst muligt at opnå tilladelse til den store bane. Vi har lavet en velkomstfolder med information om de nødvendige skridt for at få et handicap der giver ret til at spille på den store bane. 

Begyndere, der har bestået slagprøve hos en af klubbens trænere, får ret til at deltage i Kaninklubbens mandagsturnering på par-3 banen med handicap 72. 

Når det lykkes dig at gå par-3 banen i 45 slag bliver dit HCP skrevet ned til 61 og du får ret til at deltage Kaninklubbens mandagsturnering på stor bane forudsat du har opfyldt de øvrige obligatoriske aktiviteter.

Læs mere herom i velkomstfolderen, som du bør skrive ud og bruge til at dokumentere, hvilke punkter du har opfyldt. Ved 2-sidet udskrift skal du vælge sidelayout Landscape, Flip on short edge og Actual size..

Konverteringstabel for par-3 banen er opsat ved 1. hul og findes også her.

Til dig med langbanekort

Har du langbanekort og handicap 40 eller højere, så er du velkommen i Kaninklubben. Har du handicap 36 eller derunder, så behøver du ikke hjælp til at komme igang, men vi vil opfordre dig til at melde dig ind i nogle af klubbens KiK’er (Klubber i klubben).