Europamesterskabet for Drenge d. 6.-10. juli 2021 – i Furesø Golfklub

EGA Boys Team Championship

DGU og EGA har udvalgt Furesø Golfklub som vært for Europamesterskabet for Drenge 2021. Det bliver en stor, men også fantastisk spændende opgave for både klub og medlemmer.

Golf på et højt niveau

Det forventes, at 132 drenge (U19) fra 22 lande vil deltage i Europamesterskabet, og dertil kommer der ca. 50 trænere og holdkaptajner. Det bliver golf på et meget højt og seværdigt niveau – og vi tør godt vove pelsen og garantere, at I vil opleve en del af disse drenge på Europaturen og i andre større turneringer i de kommende år.  

Frivillige

Som en af Danmarks største klubber har vi udover banen og faciliteterne også mange aktive frivillige, der allerede i dag bidrager med mange forskelligartede aktiviteter i klubben. Som vært for et Europamesterskab kommer vi også til at trække på denne gruppe, men vi er sikre på opbakningen, og at det bliver fantastisk spændende for alle parter at deltage i dette arrangement.

Forberedelserne starter nu

Vi har nedsat en styregruppe, der i samarbejde med DGU vil igangsætte projektarbejdet allerede i denne måned. Vi vil løbende orientere om planerne i forbindelse med Europamesterskabet.

6.-10. juli 2021

Europamesterskabet skal afvikles d. 6. til 10. juli 2021 – så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev