Få 2.000 kr. gratis…

… når du scorer dit næste Hole In One.

Hole-in-one skal fejres! Få udbetalt 2.000 kr.*

Golfsæsonen er for længst skudt i gang, og de grønne baner venter blot på, at dit talent og held smelter sammen i dit næste hole-in-one. Det betyder ikke noget, om dit hole-in-one er snorlige, eller om du får lidt hjælp fra vinden eller et træ langs banen. Men det ville betyde rigtig meget for os at fejre det sammen med dig.

Derfor har vi sammen med GF Forsikring lavet den fejrende hole-in-one dækning.

*Udbetalingen på 2.000 kr. er skattepligtig. GF Forsikring indberetter det til Skat, og du skal være tilmeldt dækningen, inden du laver hole-in-one for at få udbetalt pengene.

Sådan kan du fejre dit hole-in-one

GF Forsikrings hole-in-one dækning koster 0 kr., og du behøver ikke være medlem i GF for at få glæde af den. Med dækningen får du 2.000 kr.* udbetalt, når du laver dit næste hole-in-one. Og du bestemmer naturligvis helt selv, hvordan du vil fejre det – om du fx vil bruge pengene på dig selv, på at opgradere dit udstyr eller på at fejre det i golfklubben.

Skynd dig at melde dig til

Måske laver du hole-in-one allerede i morgen – eller i weekenden? Dækningen gælder kun, hvis du er tilmeldt inden dit hole-in-one – så skynd dig at melde dig til. Tilmelder du dig senest 22. juni 2022, er du med i lodtrækningen om 2 x greenfee-billetter. Du vælger selv, hvor i Danmark du vil bruge billetterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev