Finale i Handelsbankens Fredagsturnering 2020

Fredag den 9. oktober viste sig at være en god dag at afvikle finalen i fredagsturneringen. Banen var i bedste form, vejret var fint, spillerne virkede opsatte på at gøre deres bedste og flotte præmier fra Handelsbanken ventede på præmiebordet.

Fredagsturneringen har i løbet af sæsonen bestået af 6 turneringer og med finaleturneringen fredag den 9. oktober. Den bedste runde har talt med til finalen, uanset om man deltog i en eller alle turneringerne. Turneringen har været åben for alle medlemmer med ret til at spille 18 huller og alle – lige fra elitespillere til nybegyndere var velkommen.

Frit spil og makker

Der har ikke været nogen fastsatte starttider, og man har selv kunnet bestille starttiden og makker i Golfbox. På grund af corakrisen har der været digital scorekortindtastning, og fra morgenstunden fik man tilsendt en mail/sms med et link, hvor man kunne indberette sin score. Et klik på linket – og så var man i gang. Turneringsledelsen Ole Kjær og jeg har været meget glade for denne løsning.

Banerekord og resultater

Der har været mange forskellige scores undervejs, og resultaterne kan studeres nærmere på Golfbox. Det skal dog lige bemærkes, at der en fredag blev sat banerekord, da Emil Bengtsen gik en superrunde i 65 slag – 5 slag under par og helt boggiefri. Den tidligere banerekord var sat af Frederik Dreier med 66 slag fra hvid tee.

Stort tillykke til Emil for den meget flotte runde.

Sofus Frederik Dinesen på 13 år gjorde sig også flot bemærket. Sofus vandt C-rækken – så også stort tillykke til Sofus. Tør man håbe på flere juniorer til næste år?

Vinderne blev:

A-rækken
Nr. 1 – Emil Hribar Bengtsen, samlet score 73
Nr. 2 – Thomas Skov, samlet score 71
Nr. 3 – Carsten Petry, samlet score 71

B-rækken
Nr. 1 – Lilian Agerklint, samlet score 71
Nr. 2 – Erik Christiansen, samlet score 61
Nr. 3 – Ole Kjær, samlet score 60

C-rækken
Nr. 1 – Sophus Frederik Skøtt Dinesen, samlet score 71
Nr. 2 – Roy Malmkvist, samlet score 69
Nr. 3 – Jack M. Jensen, samlet score 66

Sponsor

Handelsbanken og Steen Hirschsprung gjorde fredagsturneringen og finalen til noget ganske særligt. Mange flotte præmier fandt deres rette vindere og overrækkelsen fandt sted i et festligt lag på terrassen i FG. Under iagttagelse af myndighedernes vejledning, selvfølgelig.

Jeg tillod mig at spørge Steen Hirschsprung efter finalen om næste sæsons sponsormuligheder, og Steen forklarede, at han og Handelsbanken i begyndelsen af 2021 skal drøfte mulighederne med klubben. (Det lød meget positivt).

“Det er vigtigt for mig og Handelsbanken at støtte de lokale idrætsklubber, herunder Furesø Golfklub.”

”Det er vigtigt for mig og Handelsbanken at støtte de lokale idrætsklubber, herunder Furesø Golfklub. Det er jo også samtidig en støtte til alle de mange frivillige i klubben, der gør en stor indsats”, forklarede Steen, der i øvrigt selv spiller golf i klubben. ”Desværre bliver det ikke til så mange runder”, fortæller Steen. ”Jeg har jo et job i Handelsbanken med mange timer, og det kniber med at finde tid til at spille og træne”.  

Tak for alles deltagelse i Handelsbanken Fredagsturnering. Og tak til sponsor. Vi håber at se endnu flere i 2021.

Lars Borg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev