Flere resultater fra Danmarksturneringen

Vi har også fået referat fra damernes og det ene seniorhold fra Danmarksturneringen, som blev spillet i weekenden d. 8.-9. maj.

Dameholdet

En weekend, hvor vi både lørdag og søndag var underdogs, men hvor vi alligevel formåede at vise vores værd!

Lørdag spillede vi mod Københavns Golfklub på hjemmebane, hvor det desværre kun blev til en enkelt vundet single og derfor en tabt kamp på 7-2.

Søndag stillede vi op i Mølleåens Golfklub mod et stærkt hold, der blandt andet indeholdte en landsholdspiller. I foursome’en blev det hurtigt til en solid 9-8 sejr til Furesø, men singlerne lå noget mere tæt. På hul 17 taber vores 3. single sin match, på hul 15. taber vores 1. single sin match, og tilbage har vi kun Asta, som er 1 op på hul 17. Asta holder nerverne i ro og deler på imponerende vis hul 17 og 18 og trækker hermed sejren i land for Furesø!

Asta i hcp. 10 vinder over Mølleåens 2. single i hcp 3. En imponerende flot præstation, der sikrer en 5-4 sejr til Furesø!

På billedet ses fra venstre: Louise Møller, Alex Kenfelt, Michella Kenfelt, Jennifer Pribil, Christina Jørgensen og Asta Meno.

Senior 1. hold

Grå, truende skyer hang over Furesø Golfklub, da sæsonens første runder i Danmarksserien for seniorer skulle spilles. Årstiden taget i betragtning stod banen rigtig flot, da gæsterne fra Simons Golfklub tog kampen op lørdag. Det er sjældent, at matcher ikke blot afgøres i de sidste to bolde, men også først på sidste hul. Der skulle både en bold i vandet, lidt soppen i søen foran 18. green, lidt mudderbad og endnu en bold i vandet, før matchen var afgjort 9-5 til Furesøs fordel. Så det var langt tættere, end scoren antyder.

Søndag stod den på lokal-derby, da Værløse Golfklub kom på besøg. Både vejr og stemning viste sig fra den bedste side. Furesøs singler kom godt fra start og fik lukket de to første matcher. Værløse kom igen i den tredje, men da Furesø hhv. vandt og delte de sidste to singler, og foursome-bolden lukkede deres match 5&4, blev det til en komfortabel sejr til Furesø på 11-3.

Det blev bevist, at kanelsnegle og ananassodavand er en udmærket doping for personer på den anden side af de 50, men også at man sagtens kan tabe både pusten og begge sine matcher, selvom man har en fjernbetjent golfvogn til at slæbe sit udstyr. Om det så er udstyret eller manden, der skal udskiftes, er op til holdlederen. ?

Til trods for at flere spillere har en alder, hvor de ikke længere kan se en bold på 100 meters afstand, er der stadig krudt i de gamle knogler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev