Forårets træningsture til Portugal 2021

Vi tror på, at vi snart får mulighed for igen at rejse ud i verden. Vi tror så meget på det, at vi indtil videre har oprettet to forskellige rejser til Portugal i marts.

Forhåndsreservation

Man kan allerede nu forhåndsreservere en plads på en af turene. Men da udenrigsministeriet fortsat fraråder alle rejser til Portugal, vil der kun være tale om en forhåndsreservation. Man er sikret en plads, men man vil ikke modtage en faktura, før der officielt bliver åbnet op for rejser igen. Dette skyldes, de fleste forsikringsselskaber ikke dækker rejser, der er booket og betalt, imens landet er lukket for alle unødvendige rejser. 

Destinationer

Begge rejserne går til Lissabon i Portugal:

  • 6.-13. marts går til Praia D’El Rey der ligger lige ud til havet. Læs mere.
  • 22.-29. marts går til Campo Real, der ligger 25 minutter nord for Lissabon. Læs mere.

Golf og træning

Tag med ned til solen i en uge, hvor der hygges, trænes og spilles golf. Fælles for alle ture er, at der lægges vægt på intensiv golfundervisning på rangen og på alle golfrunderne, hvor der vil være course management med en pro på en del af hullerne. Alle kan deltage, uanset om man har spillet i mange år eller kun lige har fået sit banekort. Dog kræves det, at man har erfaring med at spille 18 huller.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om rejserne eller tilmelde dig, kan du henvende dig i Proshoppen på tlf. 2089 4581 eller ringe til Russell på tlf. 2265 0560. Du er også velkommen til at kontakte vores rejsebureau, Sweet Spot Travel, for tilmelding på tlf. 4036 2888.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev