Fredagsturnering den 29. maj – turneringen for alle

Du kan deltage uanset, om du har deltaget tidligere, og du kan spille hele dagen.

Fredag den 29. maj afholdes den anden af seks Fredagsturneringer. Den bedste runde tæller med til en finaleturnering, fredag den 9. oktober, uanset om du har deltaget i en eller alle turneringerne. Turneringen er åben for alle medlemmer med ret til at spille 18 huller. Der spilles i 4 rækker og fra de anbefalede teesteder, så alle – lige fra elitespillere til nybegyndere kan være med.

Frit spil og makker

Du vælger selv det tidspunkt, du vil spille, og hvem du vil spille med og din markør. Der er derfor ingen starttider, og du bestiller selv tidspunktet på normal vis i Golfbox.

Tilmelding uden turneringsfee

For at deltage skal du tilmelde dig turneringen i Golfbox under fanen ”Klubturneringer”. Der skal ikke betales turneringsfee før finaleturneringen. Du kan tilmelde dig turneringen indtil kl. 7.00 den 29. maj.

Indberetning af scores

Vi tager ikke imod fysiske scorekort. Kl. ca. 7.30 får du tilsendt en mail/sms med et link, hvor du kan indberette din score. Klik på linket – så er du i gang. Du kan taste scoren under vejs eller vente til du kommer hjem. Markøren kan godkende scoren mundtligt. Turneringsledelsen vil sætte pris på at så mange som muligt benytter denne løsning.

Hvis det giver problemer, kan man i stedet sende en mail til turneringsledelsen (famborg@privat.dk) med scoren – gerne med et billede af scorekortet og med angivelse af markørens navn og medlemsnr.

Hvis du ikke har et scorekort, kan du downloade et HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev