Fredagsturneringer 2022

Fredagsturnering – turneringen for alle

Fredag den 6. maj afholdes den første af årets 6 Fredagsturneringer, som kvalificerer til Fredagsafslutningsturnering den 22. oktober. Afslutningsturneringen afholdes i år på en lørdag – så flest mulige kan deltage.

Det er ens bedste runde, der tæller, uanset om du har deltaget i en eller alle kvalifikationsturneringerne. Så det er bare med at komme i gang.

Turneringen er åben for alle medlemmer uanset handicap, alder eller køn. Der spilles i 3 rækker efter handicap, og der vil til afslutningsturneringen være præmier både til de bedste scores fra kvalifikationsrunderne og selve Finalerunden.

Frit spil og makker

Du vælger selv det tidspunkt på dagen, du vil spille, og hvem du vil spille med og din markør. Der er derfor ingen starttider, og du bestiller selv tidspunktet på normal vis i Golfbox.

Tilmelding uden turneringsfee

For at deltage skal du tilmelde dig turneringen i Golfbox under fanen ”Klubturneringer”. Der skal ikke betales turneringsfee til kvalifikationsrunderne. Du kan tilmelde dig den første turnering indtil kl. 24.00 den 5. maj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev