Frederikssund Isenkram Afslutningsturnering

Som et lidt vemodigt tegn på, at sæsonen går på hæld, blev afslutningsturneringen afviklet søndag den 13. oktober med 118 deltagere – og uden regn!!

Vi spillede en modificeret Greensome stableford parturnering over 18 huller. Greensome Stableford er en variant af foursome, hvor begge spillere slår ud på hvert hul. De vælger så den bedste bold, som spilles videre af den spiller, hvis bold ikke blev valgt. Herefter skiftes spillerne til at slå, indtil bolden er i hul.

Noget af en udfordring for parforholdet………?

Bagefter kunne spillerne nyde en lækker frokostanretning, mens resultaterne blev opgjort. Flere havde gjort brug af den elektroniske scoreindtastning undervejs, hvilket lettede turneringsledelsens arbejde meget. Herudover blev resultatet for de sidste 3 huller skjult på Golfbox for at øge spændingen blandt spillerne, som jo ellers ivrigt følger med på mobilen?

Resultatet blev:

A-rækken
1. Peter Goldschmidt og Peter Fischer – 42 p
2. Henrik Fehrn og Peter Adolph – 40 p
3. Philip og Louis Glesner – 39 p

B-rækken
1. Susanne og Christian Holde – 41 p
2. Anne og Bernhard Kørbits – 39 p
3. Maria Rasch og Niels Juul Holm Jørgensen – 38 p

Stort tillykke til vinderne og tak til Frederikssund Isenkram for de flotte præmier.

Tak for en dejlig sæson 2019.

På Turneringsudvalgets vegne
Jim Campion og Ulla Sonne-Holm

—————————-

På billedet ses fra venstre: Susanne og Christian Holde, Henrik Fehrn, Peter Adolph, Philip Glesner, Maria Rasch, Louis Glesner, Niels Juul Holm Jørgensen, Peter Fischer og Peter Goldschmidt.
Siddende forrest: Anne og Bernhard Kørbits

Tilmeld dig vores nyhedsbrev