Frost på banen

Vi er nu kommet til den årstid, hvor der er en øget risiko for frost. I det tilfælde, at der er frost i græsset, er hele banen lukket, med undtagelse af Par 3 banen.

Lukningen skyldtes, at græsset bliver beskadiget, hvis det bliver trådt eller kørt på.

Det er greenkeeperne, som hver morgen vurderer, om det er forsvarligt at åbne banen eller ej. Se video om frost i græsset.


Varsling af lukning

I de fleste tilfælde varsles om lukning grundet frost på hjemmesiden og på infotavlen. På 1. tee vil et skilt normalt informere om, hvornår sløjfen forventes åben. Der er tilfælde (specielt i weekender og helligdage), hvor der ikke vil være opstillet skilte. I det tilfælde må der ikke spilles, hvis der er frost i græsset (græsset er hvidt eller stift).

Hvis skiltet viser, at der må spilles, men der stadig er frost, må der selvfølgelig alligevel ikke spilles. Parkvejsløjfen vil, i langt de fleste tilfælde, være den sløjfe, som efter nattefrost først vil være klar til spil.

Hvad gør jeg i tilfælde af morgenfrost?

Når/hvis banen åbner senere på dagen, er de tider, som ligger forinden åbningen, som udgangspunkt mistet. Man har selv ansvaret for at finde en ny tid, som er ledig. Sekretariatet hjælper gerne med at finde nye tider, så flest muligt kan komme ud og spille.

Overtrædelse

Overtrædelse vil blive indberettet til Ordens- og Regeludvalget, som vil beslutte konsekvenserne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev