Furesø Par 3 bane ÅBEN turnering

Furesø Par 3 bane ÅBEN turnering – Søndag d. 6. august – også for dig med op til hcp. 54

Specielt til dig med højt handicap
Dette er en turnering hvor du kommer til at spille med og mod spillere i samme handicapklasse som dig selv, så du skal ikke spille med eller konkurrere mod øvede spillere.

Så her har du en mulighed for at spille med i en sjov turnering med flotte præmier.

Turneringsformen er slagspil, men bruger du 10 slag på et hul uden at kumme i hul, så noterer du 10 slag på hullet. Du kan også invitere gæster med fra andre klubber – og komme på hold med dem, hvis du vil.

Om turneringen
Furesø Par 3 Mesterskab er tilbage for endnu en sæson. Vores ny ombyggede par 3-bane har været åben en sæson og er vokset flot til. Denne turnering giver en fremragende mulighed for at træne dit korte spil, med fantastiske præmier på spil. Såvel gæster som medlemmer er velkomne.

Format
Turneringen er slagspil, med en max. antal slag per hul i de høje rækker. Du skal vælge to jern og en putter til at spille med – ikke flere.

Rækker og præmier
Turneringen indeholder op til 5 rækker fordelt efter handicap, hver med 3 præmier (afhænger af antallet af tilmeldte). Hver vinder i hver række får en “Furesø Par 3 mester” pokal. Alle rækker har flotte præmier.

Tid og sted
Turneringen begynder med en gunstart kl. 09:00 og igen en nyt hold kl. 14:00. Præmieoverrækkelse sker på terrassen efter sidste rundes afslutning, ca. kl. 16:30.

Deltagelse
Deltagelse er åben for alle, uanset alder, køn og handicap.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig i GolfBox inden den 2. august 2023 kl. 12.00. Turneringen har plads til 2×36 deltagere og tilmeldinger behandles efter først til mølle-princippet.

Pris

  • Medlemmer: Kr. 50
  • Gæster: Kr. 100

Spisning
Der tilbydes en Furesø Menu til kr. 100, der kan købes ved tilmelding.

FURESØUGE MENU: Burger m/ frites, 3 smørrebrød eller en Cæsarsalat m/bacon samt en drikkevare (1 glas vin/1 øl/1 vand). Inkluderet eller tilkøb til 100 kr. Se under den enkelte turnering

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en fantastisk oplevelse på vores flotte Par 3-bane. Kom og vær med til åbningsturneringen med fantastiske præmier og event – Kansas City Stompers spiller på terrassen efter turneringen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev