Furesøugen – Eagle Club Greensome Invitationsturnering 7. august 2021

Så har du mulighed for at invitere en af dine venner fra en anden golfklub til at deltage sammen med dig i Eagle Club Greensome Invitationsturnering lørdag d. 7. august 2021 med gunstart kl. 8.30 på Parkvej + Hestkøbgaard.

Vores træner, Peter Svendsen, fra Eagle Club har lovet at holde øje med os på runden – og måske også sørge godt for os. 😊 Han har lovet ikke at give undervisning undervejs, men måske kan han finde på at sælge dig et klippekort, hvis han synes, at du trænger. 😉

Greensome Stableford Parturnering

Der spilles en Greensome Stableford parturnering, som er en variant af foursome, hvor begge spillere slår ud på hvert hul. De vælger så den bedste bold, som spilles videre af den spiller, hvis bold ikke blev valgt. Herefter skiftes spillerne til at slå, indtil bolden er i hul. Begge spillere skal have mindst 6 drives hver. Her udregnes antal tildelte slag ud fra en formel. Spilleren med lavest antal tildelte slag vægter 60%, mens makkeren kun vægter 40%.

Ved denne invitationsturnering betaler gæsten udover turneringsfee en stærkt reduceret greenfeepris på kun kr. 200.

Der er kun plads til 88 spillere (44 hold), så hurtig tilmelding via Golfbox tilrådes og senest d. 4. august kl. 12.00.

Turneringen åbner for tilmelding torsdag d. 8. juli 2021.


Eagle Club Indoor Golf Center

Eagle Club Indoor Golf Center er et simulatorgolfcenter beliggende i Hørsholm, hvor du har mulighed for at træne i tørvejr og spille nogle af de bedste og vildeste golfbaner i hele verden.

Eagle Club Indoor Golf Center er åben fra oktober til april.

Spil nogle af verdens bedste golfbaner

Eagle Club Indoor Golf Center tilbyder mere end 80 af verdens bedste golfbaner, og der kommer løbende nye til. Der anvende Trackman software med skærme på 4,7 x 3 m., samt TrackMan4 golfradar i alle 8 simulatorer. Det tager ca. 45-60 min. pr. person at spille 18 huller, alt efter hvor dygtig en spiller, man er, og hvor rutineret man er i simulatoren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev