Furesøugen – en perlerække af turneringer

Vi fejrer genåbningen af samfundet med en perlerække af sjove turneringer. Fælles for dem alle er, at det vil være muligt at invitere en gæst til en stærkt reduceret greenfee – 200 kr. for en 18 hullers turnering.

Oversigt

  • Torsdag den 5/8: Åben Herredag. Gunstart over 18 huller kl. 9.00
  • Fredag den 6/8: Generations-og Ægteparmatch over 18 huller. Løbende start fra kl. 8.00
  • Fredag den 6/8: Senior Turneringer over 9 eller 18 huller. Løbende start fra kl. 9.00
  • Lørdag den 7/8: Eagle Club Invitationsturnering over 18 huller. Gunstart kl. 8.30
  • Søndag den 8/8: Wines of Languedoc Texas Scramble over 18 huller. Gunstart kl. 9.00
  • Søndag den 8/8: Plus 44 Turnering turnering over 9 huller. Løbende start kl. 9.20

Åben Herredag

Vi lægger ud med en Åben Herredag torsdag den 5. august. Der spilles single stableford i op til tre rækker med gunstart kl. 9.00.  Gæstegreenfee er 200 kr. Der kan bestilles Grillbuffet til 160 kr.

Fredag den 6. august er senior- og familiedag              

Som senior, der i denne forbindelse betyder, at man er fyldt 50 år, kan man vælge at spille 18 huller i en holdmatch som Irish Rumble eller en 9 hullers Modificeret Stableford.

I Irish Rumble tæller den bedste af holdets score på de første 5 huller, de to bedste på de næste 5, de tre bedste på de næste fem og alle på de sidste tre.

Tilmelding kan ske individuelt eller som par. I bemærkningsfeltet kan angives, hvis man ønsker at spille sammen med et andet par som hold. Gæstegreenfee er 200 kr. Løbende start kl. 11.30.

Modificeret Stableford spilles som en single turnering over 9 huller. Hvis du laver birdie i forhold til dit handicap på hullet fordobles dine points. Hvis du omvendt laver boggie, får du et minus point. Løbende start fra kl. 9.00.

Generations- og Ægteparmatch

Vi har lagt den traditionelle Generationsturnering samen med en Ægteparturnering (samboende). Fredag den 7. august spilles en foursome over 18 huller i op til to rækker, som samtidig er kvalifikation til en lille hulspilsturnering om lørdagen. Hvis din partner er medlem af en anden golfklub, er greenfee gratis. Løbende start fra kl. 9.00.

Lørdagens hulspilsturnering afvikles som foursome over 9 huller i op til 2 rækker med 8 par i hver række. Semifinaler spilles om formiddagen. Finaler umiddelbart efter frokost. Hvis I bliver kvalificeret, men er forhindret i at spille om lørdagen, vælges den næste bold fra fredagens kvalifikation.

Eagle Club Greensome Invitationsturnering

Lørdag den 7. august afvikles den traditionelle Invitationsturnering, som Eagle Club i Hørsholm i år sponsorerer. Der spilles Greensome, og tilmelding kan ske som par. Par, hvor den ene er fra en anden golfklub, har førsteprioritet. Gæstegreenfee er på 200 kr. Gunstart kl. 8.30. Man skal selv reservere frokost i restauranten.

Wines of Languedoc Texas Scramble

Hvis du holder af god vin, har du mulighed for at vinde fremragende vin fra Languedoc. Wines of Languedoc sponsorer nemlig ugens store afslutningsturnering, som spilles som Texas Scramble. Også her har du mulighed for at invitere en gæst fra en anden klub til en favorabel greenfee på 200 kr. Gunstart kl. 9.00. Man skal selv reservere frokost i restauranten.

Plus 44 Turnering

Er du nybegynder, eller er du blot kommet op i handicap? Vi har lavet en 9 hullers turnering for alle, som spiller i Kaninklubben, eller som er kommet op over 44 i handicap. Alle spiller fra rød tee. Løbende start fra kl. 9.20.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev