Furesøugen – Four-ball Generations- og Ægteparturnering 6-7/8

Inviter dit barnebarn eller oldemor eller samboende kæreste

Furesøugen lægger ud med en test på familiesammenholdet, når vi spiller Generationsturnering og Ægteparturnering fredag d. 6. august 2021.

Som navnet antyder er turneringen en parturnering, hvor parrene enten består af spillere i flere generationer eller samboende (ægte)par. Medlemmer kan invitere gæster med (der opfylder betingelserne), herunder flexmedlemmer. Der betales ikke greenfee.

Selvstændig turnering

Four-ball turneringen spilles som en selvstændig turnering, og der afsluttes som sædvanlig med præmieoverrækkelse til de bedste par, uanset om det er generationspar eller ægtepar. Der spilles Four-ball Stableford over 18 huller, dvs. at alle spiller deres egen bold. Den bedste score for hvert makkerpar på hvert hul tæller til parrets score. Vinderen er det makkerpar, der får flest point.

Kvalifikation til hulspilsfinale lørdag den 7. august

Turneringen er samtidig kvalifikation til en lille hulspilsturnering over 9 huller for de par, der har klaret sig bedst i fredagens four-ball. De fire bedst placerede generationspar og fire bedst placerede ægtepar inviteres til en hulspilsdyst om lørdagen. Hvis et par er blevet er forhindret, inviterer vi de næste par i placeringsrækkefølgen.

Foursome hulspil

Der spilles foursomes om lørdagen, dvs. at hvert par spiller én bold, idet partnerne skiftes til at slå til bolden og også skiftes til at slå fra teestederne. Parret med det højeste samlede spillehandicap tildeles halvdelen af forskellen til det andet pars sammenlagte handicap. Halve slag rundes op. Lørdag morgen spiller 8 par semifinaler og efter frokost spilles de to finalerunder. Der er præmier til vinderparret og runner-up.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev