GolfQuis Regelturnering 31. august

For at lære eller genopfriske golfreglerne kan det være en god ide at benytte app’en GolfQuis, som er udviklet i samarbejde med DGU.

GolfQuis har sponsoreret en regelturnering for Furesø Golfklub, der bliver afholdt d. 31. august. Alle medlemmer af klubben kan deltage, uanset erfaring, handicap, alder m.m. Du kan vinde et dusin Titleist golfbolde. Turneringen vil blive afviklet d. 31. august over to runder med start fra lørdag formiddag, men du kan afvikle din runde i løbet af dagen, blot du er tilmeldt turneringen.

Turneringen er allerede synlig under ”Tilmeld turnering” i GolfQuis appen, hvor du i den kommende tid også vil kunne finde nogle træningsturneringer – KUN for Furesø Golfklub.

Spørgsmålene er udviklet i samarbejde med DGU, og det er eksempelvis GolfQuis’ spørgsmål, der benyttes til DGU’s regelprøve. DGU anbefaler GolfQuis til læring af golfregler for både erfarne og helt nye golfspillere.

Du kan læse mere om GolfQuis på www.golfquis.com, hvor du også kan se, hvordan man downloader, eller se mere om turneringer under FAQ.

Held og lykke!

P.S. Du skal have indtastet dit DGU-nummer i GolfQuis for at kunne se turneringen.

Furesø Golfklub ligger p.t. som nr. to i Danmarksmesterskabet i golfregler for klubber.

GolfQuis tager et gennemsnit af de ti bedste spillerhandicaps i hver klub for at beregne et elitehandicap for klubben. Golfklubben med det laveste elitehandicap i slutningen af december måned bliver Danmarksmester i Golfregler for klubber. Sidste år vandt Hjortespring Golfklub Danmarksmesterskabet med et elitehandicap på 7,4 og har en fin pokal stående i præmieskabet. Furesø Golfklub opnåede sammen med Odense Eventyr Golf Klub en delt 14. plads.

I år ser det bedre ud. Furesø Golfklub er nu landets største GolfQuis spillende klub med over 200 spillere, og vi indtager p.t. en andenplads i Danmarksmesterskabet. Måske er vi i virkeligheden flere spillere. Det kræver nemlig, at man har registeret sit DGU-nummer i app’en for at komme på listen.

Vi skal naturligvis have sikret pokalen til klubben i år, og der er nu oprettet et par træningsturneringer og en Regelturnering (31. august – med præmie), som du kan finde under ‘Tilmeld turnering’ i GolfQuis app’en. Det er gratis at deltage, og turneringerne er for ALLE medlemmer af Furesø Golfklub – det kræver blot, at man har indtastet sit DGU-nummer i app’en for at kunne se og tilmelde sig turneringerne.

(GolfQuis er en DGU anbefalet app, som benyttes til at lære golfregler)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev