Hilsen fra Mads Langkilde

Dem, der har fulgt med i de seneste nyheder på klubbens hjemmeside, har muligvis læst, at jeg fra 1. januar 2020 bliver professionel.

Det betyder, at jeg den seneste måneds tid har brugt en del tid på at finde sponsorer. Det er allerede lykkedes mig at finde nogle sponsorere, hvilket jeg er meget glad og ydmyg over. Mere om det i løbet af januar, når min hjemmeside går i luften.

Udover det har mit fokus været på fysisk træning og teknisk træning sammen med Russel (Russel, jeg sætter stor pris på dit engagement).

En del af forberedelsen til min første turnering (i slutningen af februar), og den kommende sæson har været flere ophold i Spanien med både træning og turneringer. Jeg tager til Spanien igen i starten af februar og spiller Gecko Tour for at forberede mig bedst muligt og for at få en optimal opvarmning til en spændende sæson. 

Jeg er ikke helt i mål på sponsorsiden, så hvis du kender nogen eller selv ønsker at være sponsor, er du velkommen til at kontakte mig eller klubben. 

Et sponsorat af mig (store som små) vil hjælpe mig godt på vej her i starten af min karriere og til at nå mine mål om at blive den bedste golfspiller i verden. 

Mvh.
Mads Langkilde

Tilmeld dig vores nyhedsbrev