Hole-in-one

Egentlig en triviel 9-huls runde sammen med fruen, hvor jeg var ude for at vænne mig til mit nye jernsæt.

Gik med fruen fra rød tee, da jeg ikke var på “pointjagt”, men blot få fornemmelse af slaglængde på især de korte jern.

På Parkvej 8 drivede fruen ud, en anelse til højre, og jeg valgte et P-jern at slå ud med. Ca. 105 meter måtte det vel være fint til. Jeg følte, at jeg egentlig fik et lidt dårligt boldtræf, men bolden fløj alligevel i en pæn høj bane mod flaget, landede på green en 2-3 meter foran flaget, og fra teestedet så det ud, som om den lå stille der. Tænkte, det bliver nok en “easy birdie”.

Jeg samlede min tee op, og vi begav os mod højre green-bunker med interesse for fruens bold, om den blev i græsset ved kanten af bunkeren eller var trillet i.

Halvvejs begyndte jeg så at undre mig over, hvor min egen bold nu var blevet af. Den lå jo foran flaget, sidst jeg så den. Hmmm…..

Min første tanke var, om en af de “bag-plyndrede” krager var stukket af med den. De er jo blevet ret snu og nysgerrige, de der flyvedyr.

Stadig undrende over hvor den lille runde tingest var henne, kiggede jeg ned i hul koppen, og til stor forbløffelse lå den jo der!

Det nye jernsæt blev således godkendt.

Alex Kjeldsen
44-4308

Tilmeld dig vores nyhedsbrev