John Axelsen besøger Juniorcamp

I efterårsferien blev der afholdt 3 dages camp, hvor over 35 juniorer var samlet til træning, spil, hygge og natgolf. På første dag af camp’en var der besøg af den professionelle golfspiller, John Axelsen. Årsagen til det fine besøg var – som den faste læser af klubbens nyheder husker – at Furesø blæste al modstand til side i BMW Golf Experience tilbage i august. Førstepræmien i juniorrækken, som Frederikke Dreyer vandt, var et besøg af John Axelsen.

John begyndte med at fortælle og demonstrere, hvordan han varmer op til en turnering, hvordan han træner nu, og hvordan han trænede som junior. Han fortalte, hvad der motiverede ham som junior, og opfordrede juniorerne til bare at lege med alle former for slag. Han anbefalede at afslutte almindelig træning med speed-øvelser: at slå de sidste 15 bolde så vildt du kan for at få mest mulig fart i køllehovedet, uden fokus på hvor bolden ender.

Herefter viste John, hvordan han laver indspil fra vanskelige positioner, hvilke tanker han gør sig og valg af jern. Forskellige teknikker og bunkerslag blev demonstreret for de meget interesserede og spørgelystne juniorer. F.eks. ”Hvordan vil du slå ud af bunkeren, når bolden ligger i et spejlæg, ned af bakke… i vådt sand?” Efter en forklaring af teknikken og at John ville være tilfreds med at komme ud af bunkeren og undgå at komme i søen bagved, udløste det klapsalver fra juniorerne, da han fra spejlægget slog bolden op til 2 meter fra flaget!

Efter frokost kørte John sammen med Russell ud på banen og hjalp med banetræning. Det sluttede dog brat, da et tordenvejr gjorde sit indtog.

Tak til John Axelsen og BMW for en lærerig dag for klubbens juniorer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev