KiK & Friends turnering

Bestyrelsen overlod det til KiK at arrangere årets KIK turnering. Johnny Koefoed Jensen og Finn Overgaard påtog sig opgaven med at få arrangeret turneringen.

Det betød så også, at vi i det nye koncept kunne styrke det sociale liv i klubben ved at invitere ParMatch Klubben, Fru Hansens Hulspil og Lørdagsherrerne med. Vi havde ingen sponsor, men valgte at støtte Proshoppen og købe præmierne der.

Desværre betød lyn og torden, at vi måtte udsætte starter med en time og følgelig afkorte turneringen til 9 huller, da det ellers ville være for mørkt til at spille.

Til gengæld blev de 9 huller afviklet i fint solskin og i godt humør, som fortsatte i restaurationen, hvor 72 glade golfere kunne nyde en middag sammen. På grund af Corona restriktionerne blev 2 x 9 borde anbragt bag pejsen, så der kunne holdes en passende afstand.

Der var kamp om pladserne, og scores lå ret så tæt. Herreklubben og Old Boys havde samme point, men Golfbox trak lod for os, og Old Boys klubben trak det længste strå. Holdet ses på billedet.

Herlig dag på golfbanen.

Finn Overgaard

Tilmeld dig vores nyhedsbrev