Klubmesterskab 2022

Det aldersopdelte klubmesterskab blev afholdt den 27.-28. august, og det var en første dag med mange udfordringer. DMI havde varslet farligt vejr med torden og kraftige regn byger. Der kom heldigvis ikke torden, men kraftig regn, hvilket normalt ikke ville være et problem, men efter 2 måneders tørke så kunne banen ikke tage imod alt det vand.

I turneringsledelsen holdt vi skarp øje med de tordenbyger, der var på radaren, som blev ved med at cirkle rundt ved Stevns. På det tidspunkt kom regnen meget hurtigt, og inden for 10 min. var der blankt vand på fairway og stor dele af greens. Vi besluttede derfor at afblæse turneringen og se tiden lidt an. Vi kunne ret hurtigt se, at det ville lave alt for stor skade på banen at starte op igen lørdag, så vi besluttede at nulstille alle spillede huller og starte op igen søndag. Vi afkortede turneringen til 18 huller i alle rækker og håbede, at det kunne lade sig gøre.

Vi var lidt bekymret for banen, så vi var rundt på banen lørdag aften for at se banen an. Den så OK god ud, og det skulle bare holde nogenlunde tørt. Vores bønner blev hørt, for der kom ikke mere vand lørdag.

Da vi startede op søndag stod banen OK godt, så herfra skal der lyde et stort tak til greenkeeperne for at sætte banen så godt op efter alt det vand, så det var muligt at spille turneringen færdig.

Omspil

Der var spænding i en del af rækkerne, men særligt i junior drengerækken og i senior herrerækken var der stor spænding og omspil om 1. pladsen.

I drengerækken var det Adrian Alexander Friis i 75 slag (+4) og Peter Maack i 75 slag (+4), der måtte ud i omspil om sejren, og matchen blev afgjort på første omspilshul, som var hul 18. Den nye klubmester var fundet. Stort tillykke til Peter Maack.

I seniorrækken var der også stor spænding om sejren. Her var det Michael Kaae Brund i 73 slag (+2) og Peter FI. Adolph i 73 slag (+2), der måtte ud i omspil. Her var det Michael Kaae Brund, der vandt efter 3. omspilshul.

Resultatet blev følgende klubmestere i 2022

KlubmesterRunner-up
Junior pigerIsabella Calberg Rasmussen (+9)Ane Løvet Young (+21)
Junior drengePeter Maack (+4)Adrian Alexander Friis (+4)
Midage damerHelle Susanne Gram Quist (+9)Louise Møller (+14)
Midage herreAnders Thastrup Larsen (-1)Stig Nygaard Quist (+6)
Senior damerElse Kalstad (+4)Mette Møller (+13)
Senior herrerMichael Kaae Brund (+2)Peter Fl. Adolph (+2)
Veteran damerKarin Jøhnk (+18)Charlotte Munck Højlyng (+27)
Veteran herreJames Champion (par)Søren Bollerup Hansen (+6)
Superveteran damerAnnette Kristensen (+18)Birgitte Unmack (+25)
Superveteran herreHenning Porsild (+16)Tom Hartvig Jensen (+22)
Russell Taylors vandrepokal
Junior med bedste nettoscorePeter Maack (+4)

Billedet viser Peter Maack, som bliver smidt i søen på F9, efter at have vundet KM for drenge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev