Klubmesterskaber for alle

Vi gennemfører i år klubmesterskaberne på en ny måde, så alle med handicap op til 36 også har mulighed for at deltage i et mesterskab. Vi gennemfører derfor klubmesterskaberne over to weekender.

Det generelle klubmesterskab afholdes som det traditionelle mesterskab for junior, herrer og damer i forskellige aldersbetingede rækker, hvor der spilles uden handicap (scratchmesterskab), og klubmesterskabet med handicap afholdes for spillere med handicap op til 36, der spilles i tre rækker for både herrer og damer (tidligere Furesø Classic).

Drengerækken samt midage-rækkerne spiller fra back tee (hvid/blå) og spiller tre runder. Øvrige rækker spiller fra klub tee (gul/rød) og spiller 2 runder. For alle er der cut før sidste runde.

Klubmesterskab 27-28/8

Klubmesterskabet er aldersbetinget for juniorer, midage, seniorer, veteraner og superveteraner og gennemføres som slagspil uden handicap i weekenden den 27. og 28. august. Der er i alt 10 mesterskaber, og man kan kun blive mester i den række, som man stiller op og spiller i.

Der spilles tre runder over to dage med cut efter anden. Drenge og midage herrer spiller fra backtee (blå/hvid), mens piger, midage damer, seniorer, veteraner og superveterander spiller fra klubtee (rød/gul).

Klubmesterskab damer/herrer samt med handicap 17-18/9

I weekenden 17.-18. september afholdes klubmesterskaber for damer og herrer (scratch) samt klubmesterskab med handicap. Man må gerne deltage i klubmesterskab med handicap, selvom man har spillet f.eks. KM for seniorer. 

Klubmesterskab scratch er for damer og herrer med handicap under 24,1, og der spilles slagspil uden handicap over tre runder. Herrer spiller fra hvid tee og damer fra blå tee.

Klubmesterskab med handicap er for spillere, der ikke kan deltage i det generelle klubmesterskab. Klubmesterskabet med handicap afvikles i tre rækker. Der spilles to runder over to dage med cut efter første.

Række A: Hcp. op til 18. Gul/rød tee. Slagspil med dobbelt maksimum.
Række B: Hcp.18,1 til 28,0: Gul/rød tee. Stableford.
Række C: Hcp. 28,1 til 36: Rød tee. Stableford.

Der betales ikke turneringsfee til nogle af turneringerne, og der er ikke præmier, bortset fra æren og en pokal til vinderne. Turneringerne afvikles med dobbeltstart fra H1 og F1 og afsluttes med præmieoverrækkelse og festivitas.

Sæt kryds i kalenderen – det bliver to festlige weekender. Tilmelding til turneringerne starter den 27. juli.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev