Klubmesterskaberne 2019

Uvejr

Klubmesterskaberne blev igen i år afviklet samlet over en weekend og i år under meget skiftende vejrforhold. Om lørdagen var der tropisk varme over banen, som kulminerede med et voldsomt uvejr natten til søndag.

Stor ros til greenkeeperne, som ikke alene havde sat banen flot op, men også formåede at fjerne det værste nedfald inden søndagens finalerunder. Søndag kom der lidt regn, men det friskede op, og vi blev fri for afbrydelser på grund af tordenvejr. De mere behagelige temperaturer betød, at der generelt blev lavere scores om søndagen.

12 klubmesterskaber

Der var mulighed for at stille op i 10 rækker efter alder samt til det samlede mesterskab, hvor der ikke er aldersbegrænsninger. Der var dog desværre ikke tilstrækkeligt tilmeldte til damernes Midage-række og Superveteranrække, til at de kunne afholdes.

I alt var 112 tilmeldt mesterskaberne. Junior-og Midage-rækkerne samt det samlede mesterskab blev afviklet over 54 huller, mens Senior-, Veteran- og Superveteranrækkerne blev spillet over 36 huller. For alle rækker var der cut efter lørdagens runde. Hvis man stillede op i en række, men samtidig aldersmæssigt var kvalificeret til at spille i en anden række under samme turneringsbetingelser, talte man også med i dette mesterskab.

Tæt opløb hos pigerne og damerne

Der var tæt opløb hos damerne/pigerne både i Seniorrækken og Juniorrækken. I Seniorrækken førte Mette Møller efter lørdagens runde, men blev om søndagen overhalet med 1 slag af Else Kalstad efter en flot runde i en over par. Da Elses score samtidig var den laveste i Veteranrækken, blev hun dobbelt klubmester, mens Birgitte Unmack blev runner up i Veteranrækken. Else vendte dermed tilbage som klubmester efter et par års pause.

Viola vandt Klubmesterskabet

For Juniorerne blev finalerunden hos pigerne en gentagelse fra sidste år med et opgør mellem Viola Kruse og Michella Kenfelt. Denne gang blev duellen dog langt tættere, idet Michella førte med et enkelt slag efter lørdagens to runder. Viola lavede dog en flot afslutningsrunde og overhalede Michella med to slag om søndagen og vandt dermed Klubmesterskabet for juniorer. Da det samtidig var de to laveste score i det generelle mesterskab, blev Viola også Klubmester, med Michella som runner up.

Flot klaret af vores dygtige juniorspillere!

Herrernes Senior-, Veteran- og Superveteranrækker

I herrerækkerne genvandt Hans Nielsen klubmesterskabet for Superveteraner foran Bo Willman, selvom Hans var stillet op i Veteranrækken, hvor han blev nr. 5. Her blev Søren Pihl en sikker vinder i +22 foran Tonny Lyngskær, som havde søndagens bedste runde i 79 slag.

Seniorrækken hos herrerne blev et tæt opgør mellem Jan Harding, Birger Mack og Rene Vedøe. Jan førte efter lørdagens runde med et enkelt slag foran Rene og tre slag foran Birger. Men søndag byttede de roller, så Rene blev klubmester i en flot samlet score på 9 over par – 2 slag bedre end Birger og Jan. Birger blev runner up for på bedre score om søndagen.

Suverænt spil i juniormesterskabet

Bemærk navnet: Lucas Calberg Rasmussen! For det kommer I helt sikkert til at støde på i de nærmeste år. Lucas leverede tre flotte runder i 78, 74 og 80 slag og sikrede sig dermed en suveræn første plads 9 slag bedre end nr. 2: Anton Holm Petersen. Det skal også nævnes, at Anton gik søndagens runde i +2! Den laveste hos juniorerne.

Russell uddelte sin vandrepokal til den junior, der havde den laveste nettoscore for turneringen. Den gik også til Lucas for en nettoscore +4.

Drama hos herrerne

I Midage leverede Thomas Heiredal 3 flotte runder med en samlet score på 4 over par og blev dermed suveræn klubmester. Thomas finalerunde blev på 2 under par!

I det generelle Klubmesterskab for herrer var der under lørdagens to runder spænding om, hvor mesterskabet skulle ende mellem spillerne i ”førerbolden”: Mads Langkilde, Peter Ligaard og Emil Hribar Bengtsen. Emil førte efter første runde med et enkelt slag foran Mads og 3 slag foran Peter. Da 2. runde nærmede sig afslutningen, var de meget jævnbyrdige, og alt var stadig åbent til finalerunden. Desværre led Emil af et dårligt håndled under begge runder, og det brød ud på sidste hul i 2. runde, så Emil måtte trække sig for finalerunden søndag. Det blev til derfor til et finaleopgør mellem Mads og Peter, hvor Mads trak det længste strå med en runde på 2 under par, som også blev hans samlede score for turneringen. Mads genvandt dermed mesterskabet. Samtidig bevirkede Thomas Heiredals flotte score på finaledagen hos Midageherrerne, at han overhalede Peter Ligaard med 3 slag og dermed blev runner up for det generelle mesterskab.

Også Stefan Gotfredsen fik en flot turnering hos herrerne, især med gode og stabile 2. og 3.runder. Den samlede score bragte ham op på en samlet 5. plads efter Peter Ligaard og Lucas Calberg Rasmussen og var nok til at blive runner up hos Midageherrerne.

Stort tillykke til alle klubmestrene, som blev belønnet med pokaler, glas og blomster.

Liste over Klubmestre 2019

Over 36 hullerKlubmesterRunner Up
Senior DamerElse Kalstad (+7)Mette Møller (+8)
Senior HerrerRene Vedøe (+9)Birger L. Maack (+11)
Veteraner DamerElse Kalstad (+7)Birgitte Unmack (+36)
Veteraner HerreSøren Pihl (+22)Tonny Lyngskær (+28)
Superveteraner HerreHans Nielsen (+45)Bo Willman (+54)
Over 54 hullerKlubmesterRunner Up
Junior PigerViola Kruse (+30)Michella Kenfelt (+32)
Junior DrengeLucas C. Rasmussen (+19)Anton Holm Petersen (+28)
Midage herrerThomas Heiredal (+2)Stefan M. Gotfredsen (+20)
DamerViola Kruse (+30)Michella Kenfelt (+32)
HerrerMads Langkilde (-2)Thomas Heiredal (+2)
Russels vandrepokal
Junior med bedste nettoscore: Lucas Calberg Rasmussen (+4)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev