Knaldtilbud på golftræning

Nu har du muligheden for – til en ekstrem rimelig pris – at få optimeret dit golfsving inden foråret! Lige nu kan du booke lektioner hos Axel alle ugens 7 dage til en helt speciel lav pris.

Vintertilbud på lektioner hos Axel til kun kr. 100 pr. lektion (normal pris kr. 230)

Man opnår rabatten ved at købe et værdikort med 5 klip i Protrainer systemet med teksten: “5 lektioner med rabat hos Axel (pris kr. 500)”. Herefter bookes en lektion med teksten “20 minutter med rabat”. Værdikortet bruges som betaling.

Betingelser

De 5 lektioner skal bruges senest den 31. marts 2021. Kortet kan deles med andre, men er kun gældende til lektioner hos Axel. Rabatten opnås kun ved køb at værdikort med 5 klip. Rabat på lektioner opnås derfor ikke uden gyldigt værdikort.  Kortet er gældende til og med 31. marts 2021. Herefter er kortet ugyldigt og kan ikke forlænges. 

Kun udendørs træning

Lige nu kan du booke lektioner hos Axel alle ugens 7 dage. Men vær opmærksom på, at der kun undervises udendørs (under vores overdækkede udslagssteder) grundet de nuværende Corona restriktioner. Så længe der ikke må undervises indendørs, kan der kun bookes tider frem til kl. 16.00 i januar, kl. 17.00 i februar og kl. 18.00 i marts. 

Hjælp

Ring eller skriv gerne til shoppen ( 2089 4581 / proshop@fggolf.dk ), hvis du ønsker hjælp med køb af værdikort og bookning af lektioner. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev