Kom og støt seniorholdet i medaljekampen!

Lørdag d. 14. september skal seniorhold 1 spille semifinale mod Aarhus GK på Gillelejes bane. Kom og støt vores hold, og vær med til at sikre os sejren over jyderne!

Klubbens førsteseniorhold, der spiller i 1. division, vandt ganske overraskende pulje 2 Øst efter to knebne 8-6-sejre i den sidste danmarksturneringsweekend over Rungsted og Kokkedal og sluttede derfor som vinder af puljen foran disse to klubber (Roskilde fik kun 1 point og rykker ned i 2. division). I den kommende weekend skal holdet derfor spille om medaljer mod Aarhus, Esbjerg og Helsingør. Den første semifinale står mellem Esbjerg og Helsingør, mens den anden semifinale mellem Furesø og Aarhus begynder kl. 09.10.

Vores hold består af Mette Møller, Else Kalstad, Birger Maack, Peter Fl. Adolph, Frank Selchau Thomsen, Jan Harding, René Vedøe og Thomas Friis; i weekenden vil Russell fungere holdkaptajn for holdet.

Danmarksturneringen for seniorer består af 1.-3. division, og der er to puljer à fire klubber i hver division både øst og vest for Storebælt. I 1. division går puljevinderne videre til medaljespil, mens puljevinderne i de øvrige divisioner rykker op (og puljetaberne rykker ned). Dertil kommer en kvalifikationsrække, der består af fire puljer i både øst og vest (hver pulje med 4 klubber).

Førsteseniorholdets plads i medaljekampen er den foreløbige kulmination på en rejse, der begyndte i 2016, hvor holdet var i 3. division, og hvor den sidste spiller på banen var 3 nede med 5 huller tilbage og slutter birdie-birdie på de to sidste huller for at dele singlen og dermed dele holdmatchen, hvilket gav Furesø førstepladsen (og dermed sikrede oprykning til 2. division).

Andetseniorholdet spiller oprykningsspil – kom og støt!

Andetseniorholdet vandt ligeledes deres pulje (foran Asserbo, Simons og Frederikssund) efter noget af en gyser ude mod sidstnævnte (matchen deles 7-7) og skal derfor spille om oprykning til 3. division på Korsør, også nu på lørdag. Er du i nærheden af Korsør, så kom frisk og glad og støt holdet/klubben, så vi kan få endnu et hold i danmarksturneringen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev