Lotteriet til fordel for Mads Langkilde og Oliver Percy-Smith

Så nåede vi frem til fredag d. 31. januar 2020 – erhvervsnetværket havde sat hinanden stævne til en kort venskabelig dyst, hvor det gjaldt om at holde nerverne i ro til allersidste hul (… og det kunne nordmanden så ikke …).

Resultatet af lotteriet til fordel for Mads Langkilde og Oliver Percy-Smith blev, at der via Golfbox er købt 25 lodder à 400 kr., og ved siden er der købt 3 lodder, så i alt har vi samlet kr. 11.200 ind! Det giver 5.600 kr. til hver af dem, og det er absolut godkendt! Og tak til alle, der har støttet!

Til sammen med Furesø Golfklubs elite-støttekasse, der bl.a. er sponseret af Bistrup Fysioterapi (v/Vibeke Løchte), Mad med Omtanke (v/Lars Vogh), H.C. Jacobsen/ Elastikshoppen (v/Bjarni Andersen), Fischer-Kerrn (v/Henrik Fehrn) og Global Words (v/Peter Fl. Adolph), har Furesø Golfklub givet de 2 pro’er ca. kr. 20.000 hver til de to turneringer på Lumine og PGA Catalunya, som de skal spille ultimo februar/primo marts.

Vinderne i lotteriet er:

 1. ProV1-bolde: Per Konradsen
 2. NXT-bolde: Christine Lavætz Hansen
 3. Wilson Staff-bolde: Anders Schannong
 4. NXT Tour-bolde: Ole Lorvik
 5. ProV1-bolde: Pernille Andersen
 6. Cava Jaume Serra: Charlotte Bjerre
 7. Crémant de Bordeaux (Brut): Liselotte Heiredal
 8. Crémant de Bordeaux (Demi-sec): Sven Hansen
 9. Crémant de Bordeaux (Brut): Thomas Barfod
 10. 18 huller med Mads: Henriette Birch Strøm + 2 venner
 11. 18 huller med Oliver: Carsten Lundqvist + 2 venner

Tillykke til de heldige vindere! De, som ikke var til stede i klubben her til aften, kan kontakte mig/Peter (tlf. 2517 9090), og så aftaler vi overdragelse af præmierne.

Vi vil gerne sige en stor tak til alle, der har købt et lod og dermed støttet to unge mennesker på vej frem. De er p….dygtige, og I har været med til at hjælpe dem videre! Tak. Der skal også lyde et stort tak til Bistrup Fysioterapi (v/Vibeke Løchte; for sponsering af cava/crémant + bolde) og Global Words (for sponsering af bolde)!

Mh.
Oliver Percy-Smith, Mads Langkilde og Peter Fl. Adolph

På billedet ses fra venstre:
Peter Fl. Adolph, Mads Langkilde, Carsten Lundqvist, Henriette Birch Strøm og Oliver Percy-Smith

Tilmeld dig vores nyhedsbrev