Louise Møller blev runner-up til DM Midage

DM i Mid-age blev afholdt på Dragsholm GC den 8.-9. august, og Furesø var repræsenteret med 5 spillere (3 herrer & 2 damer).

Der var fra ”Vor herres” side tale om en regulær hedebølge, hvor der om lørdagen skulle spilles 36 huller i 30 graders varme.

Efter lørdagens 2 runder stod det klart, at kun Steffen Alvang klarede cuttet i herrerækken. I damerækken var der intet cut, da der kun var 6 spillere til start – but, you have to be in it, to win it!

Søndagen bød på endnu en dag i bagende sol og små 30 grader, men dog en smule mere vind.

Steffen startede dagen midt i feltet på de 36 spillere, der klarede cuttet, og sluttede på en 15. plads med scoren +19.

I damerækken havde Louise Møller spillet sig på 2. pladsen efter lørdagens 36 huller. Der var 8 slag op til Anne Oxholm Nielsen fra Kokkedal, men de to damer efter Louise var inden for 4 slag inden sidste runde.

Det stod relativt hurtigt klart, at Anne Oxholm ikke stod til at fange, da hun spillede meget stabilt og vandt et sikkert og fuld fortjent mesterskab.

Men kampen om sølvet var i den grad ”up for grabs” og udviklede sig efter for-9 til en kamp mellem Louise og Stinne Thorsen fra Århus GC.

Efter 15 huller var der således kun 1 slag i det (i Louise’s favør). Med et super put på 16. holdt Louise Stinne bag sig med 1 slag.

På hul 17’s par 3-hul på stod pinden (pænt sagt) vanvittigt, hvilket skulle vise sig, da Stinne først var på green i 3. slaget. Hun måtte bruge 2 putt, dvs. en dobbelt bogey.

Louise havde slået et (næsten) perfekt teeslag op til 3,5 meter fra hullet, men desværre på den forkerte side af pinden. Puttet, der næsten kun lige blev sat i gang, endte 4 meter på den anden side af hullet! Det putt blev dog sat i hullet for en flot par!

De 3 slag kunne Stinne ikke hente på Louise, der trods et teeslag på hul 18 i en fairway bunker fik en sikker bogey på et svært hul.

Så en flot sølvmedalje til Louise.

Vores nye damespiller i Furesø, Jennifer Pribil, blev nummer 5.

Med ”Vor herres” varme og nogle mildt sagt vanvittige pinplaceringer sat af DGU på nogle meget kuperede (men flotte) greens, så blev alle deltagerne virkelig udfordret, hvilket også kunne ses på scores, der var noget højere end forventet.

Christian Dyhr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev