Lyst til golf og grin?

Har du handicap +40, spillet golf i max. 4 år og lyst til at spille golf med andre, mens I har det sjovt? Så er Kaninklubben måske noget for dig?

Første turnering er mandag d. 3. maj 2021 kl. 17.30. Efterfølgende er der turnering hver mandag i maj, juni, august og september (i juli holder vi sommerferie).

Turneringen afvikles for golfere med handicap over 54 på par 3-banen, mens golfere med handicap 40-53 spiller på ugens 9-hulsbane. Ved hver turnering kommer du på spillerhold med 2-3 andre golfere med tilsvarende handicap, og hvert hold får tilknyttet en mentor. En mentor er en erfaren golfspiller, som følger med på runden for at vejlede i regler og etikette.

Efter runden afleveres scorekort, og vi mødes i klubhuset for at fortælle om vores perfekte golfslag, og hvad golfrunden og resten af livet ellers har budt på. Dagens regelquiz gennemgås, dagens turnerings- og quizpræmier uddeles, og vi klapper ad dagens vindere.

Ud over mandagsturneringerne er der også planlagt tre særlige mandagsturneringer med efterfølgende middag samt en afslutningsturnering med middag – se aktivitetsplanen.

Det koster kun 250 kr. at være medlem af Kaninklubben i hele 2021, og kontingentet anvendes til præmier ved turneringerne. Og selvom du når under handicap 40 i løbet af sommeren, er du velkommen i Kaninklubben hele 2021.

Du tilmelder dig Kaninklubben i Golfbox under ”Klubturnering” og ”Januar”.

Du kan finde mere information om Kaninklubben og tilmelding under Klubben/Kaninklubben.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev