Mads Langkilde bliver professionel golfspiller

Mads Langkilde har fra 1. januar 2020 valgt at forfølge hans drøm som professionel golfspiller – og han glæder sig!

“Første gang jeg havde en golfkølle i hånden var jeg omkring 3 år gammel, dengang vidste jeg dårligt, hvilken ende man skulle holde i. Der gik nogle år, før jeg virkelig fik smag for sporten. Da jeg var 10 år, gik det op for mig, at jeg faktisk var ret god til det, og der startede drømmen om at blive verdens bedste golfspiller.

Jeg har spillet turneringer, siden jeg var 12 år og har altid gerne vil gøre det til en levevej Efter jeg havde spillet Ecco Tour kval på Rømø i oktober, hvor jeg sluttede som nr. 3 i final stage, tog jeg beslutningen om at skifte fra amatør til professionel.

Min 3. plads gør, at jeg har kategori 7 på Ecco Tour/Nordic League næste år, som betyder, at jeg har adgang til alle turneringer.

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og forfølge min drøm om at komme på Europatouren.”

Og vi glæder os meget til at følge Mads!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev