Mød Selskabs- og PrivatretsAdvokaterne til et spændende arrangement d. 3/6 om arveret incl. portvinssmagning samt mulighed for tapas

Som adviseret i forbindelse med SelskabsAdvokaternes og PrivatretsAdvokaternes sponsorat af Åbningsmatchen 2021 får du nu mulighed for at møde advokaterne til et spændende arrangement i klubben den 3. juni 2021 kl. 19:00.

Arrangementets tema er: Hvem arver dig?

Advokat Mette Beck Kofoed fra Privatretsadvokaterne vil indføre dig i vigtige elementer indenfor arveretten, herunder:

  • Hvordan fungerer arvereglerne?
  • Hvorfor er det en fordel få udarbejdet en fremtidsfuldmagt?
  • Hvordan foretager man et vellykket generationsskifte både privat og i en virksomhed?

Under arrangementet får du mulighed for at høre om alle de services, advokaterne kan tilbyde dig, herunder svar på vigtige spørgsmål, vi alle skal tage stilling til før eller siden.

Portvinssmagning og tapas

Mens vi bliver klogere og hygger os sammen, skal vi naturligvis nyde noget helt særligt for at fejre, at klubben igen er åben for klubarrangementer!

Arrangementet kombineres nemlig med en eksklusiv smagning af portvin med en medfølgende ekspertpræsentation af vine ved Troels Wenzel Østergaard. Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så brug muligheden for at lære mere om de berømte vine fra Portugal.

Troels har sammen med sin bror en af Nordeuropas største specialforretninger af portvin gennem Vintageportvin.dk og er desuden medejer af SelskabsAdvokaterne, hvor han er partner og advokat med speciale i selskabsret.

Sådan tilmelder du dig

Send en mail til Tina Raben Skaarup hos SelskabsAdvokaterne via trs@selskabsadvokaterne.dk, så får du en af de maksimalt 50 pladser til arrangementet, som holdes i klubhusets restaurant.

Tilmeldingsfrist: 28. maj

Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet, og deltagelse er betinget af, at du har et gyldigt Corona-pas.

Du har også mulighed for at købe en tallerken med tapas i restauranten for kr. 139, som du kan medbringe under arrangementet. Du kan afgive din bestilling her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev