Nu åbner Farum også som 9-hullers sløjfe

Vi kan se, at der stort set er totalbooket i weekenden. Vores Chefgreenkeeper har meldt, at de kan have Farum-sløjfen klar til i morgen, så vi nu har endnu en 9-hullers bane klar.

Dette giver mere kapacitet, og alle medlemmer skulle nu have en mulighed for at komme ud mindst en gang om ugen. Du kan booke fra fredag d. 3. april kl. 20.00.

Forudsætning – 9 huller pr. dag og én booking

Skal der være plads til alle medlemmer, forudsætter det, at vi fortsætter med 9 huller pr. dag pr. medlem, og at ingen registrerer mere end én booking ad gangen. Vi har forenklet bookingreglen til:

  • Du må kun spille en gang om dagen.
  • Du må kun have én spillereservation.
  • Når en reservation er brugt, må du reservere en ny.

Ændringer i dette princip kan først ske, når vi har tilstrækkelige erfaringer med systemet, og det bliver tidligst efter påske.

God tro

Nu har vi været i gang i to dage med denne regel, så ingen kan være i god tro, hvis de booker en ny tid, inden de har spillet den, de allerede har. Vi vil ikke acceptere, at nogen gør det, og dermed sætter sig ud over fællesskabet.

18 huller + 9 huller

Der bliver ikke tale om 18 huller + 9 huller, før Mette Frederiksen har talt igen efter påske, og så længe vi kun spiller 2-bolde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev