Nu starter den første klubturnering

Med anvendelse af de nye Coronaregler kan vi afholde årets første klubturnering.

Fredagsturnering – turneringen for alle

Fredag den 1. maj afholdes den første af 6 turneringer til en Finale, som vi håber på kan afvikles under normale forhold den 9. oktober. Det er ens bedste runde, der tæller, uanset om du har deltaget i en eller alle kvalifikationsturneringerne.

Så det er bare med at komme i gang. Turneringen er åben for alle medlemmer med ret til at spille 18 huller. Der spilles i 4 rækker og fra de anbefalede teesteder, så alle – lige fra elitespillere til nybegyndere kan være med.

Frit spil og makker

Du vælger selv det tidspunkt, du vil spille, og hvem du vil spille med og din markør. Der er derfor ingen starttider, og du bestiller selv tidspunktet på normal vis i Golfbox.

Tilmelding uden turneringsfee

For at deltage skal du tilmelde dig turneringen i Golfbox under fanen ”Klubturneringer”. Der skal ikke betales turneringsfee før afslutningsrunden. Du kan tilmelde dig turneringen indtil kl. 7.30 den 1. maj.

Indberetning af scores

Vi tager ikke imod fysiske scorekort. Kl. ca. 7.30 får du tilsendt en mail/sms med et link, hvor du kan indberette din score. Markøren kan godkende scoren mundtligt. Turneringsledelsen vil sætte pris på, at så mange som muligt benytter denne løsning.

Hvis det giver problemer, kan man i stedet sende en mail til turneringsledelsen (olgk@hotmail.com) med scoren – gerne med et billede af scorekortet og med angivelse af markørens navn og medlemsnr.

Hvis I ikke har et scorekort i bagen, kan I downloade et HER.

Vi ser frem til at starte vores turneringsaktivitet – foreløbigt sammen, men med afstand!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev