Ny Bane Marshall-ordning testes i 2021

Baggrund

På baggrund af det meget store pres på banen i 2020 og de afledte konsekvenser med færre ledige tider og potentielt dårlige baneflow, ønsker Furesø Golfklub at teste en Bane Marshall-ordning i 2021.

Formål

Hovedformålet er at øge oplevelsen af kapacitet/frie tider på banen og optimere flowet på banen.

Dernæst er det målet at servicere og øge spillernes gode oplevelse under træning og spil samt endelige at koordinere og lede samarbejdet mellem det nuværende BaneService, Banestarterne og den nye Marshall-ordning.

Head Marshall

Marshall-ordningen skal bestå af en Head Marshall og fire Marshalls. Bestyrelsen har bedt Lars Borg, der formand for BaneService, om at bestride stillingen som Head Marshall. De fire Marshalls opslås som deltidsstillinger.

Opgaver

Opgaverne er mangeartede, men blandt andet ved aktiv medvirken at få flowet på banen til at fungere bedst muligt, herunder at vejlede om hurtigt spil, pakke hold i travle perioder, have fokus på bekræftelse af fremmøde, starterfunktion og lignende. Dernæst vil servicering af vores egne spillere og greenfeespillere have fokus, blandt andet ved vejledning på vores baneanlæg, ved salg af drikkevarer og lignende.

Ordningen, der altså er et forsøg, vil blive evalueret løbende.

BaneService fortsætter som hidtil med opgaver som blandt andet kontrol af greenfeebilletter og gyldigt medlemskab.

Info og jobansøgning

Har du lyst til at høre mere om Marshall-ordningen og/eller ansøge jobbet som Bane Marshall, kan du ringe til Lars Borg på 2018 5005.

Stillingen som Marshall kan du læse mere om HER. Ansøgningsfristen er søndag den 21. februar 2021.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev