Ny status fra formanden

Bestyrelsen holdt møde lørdag og drøftede/besluttede følgende:

  • FG følger regeringens forlængelse af tiltag frem til 13. april.
  • FG følger situationen og bakker DGU beslutninger op.
  • FG passer på økonomien, men bruger nu penge på det, vi alligevel skal indkøbe.
  • FG holder medarbejdere i gang med relevant arbejde så længe som muligt.
  • FG ønsker at støtte vores nye forpagtere bedst muligt og opfordrer til at benytte Take Away muligheden. Afhentning skal ske efter politiets retningslinjer.
  • FG har nedsat en lille gruppe med formand, næstformand, direktør og chefgreenkeeper, som ”mødes” mindst en gang om ugen og hver gang, der sker afgørende nyt.
  • FG har en plan klar, når der igen kan spilles, således vi kan reagere hurtigt i forhold til de begrænsninger, der måtte komme.
  • FG bestyrelse har igen møde torsdag aften.
  • FG bestyrelse takker for de mange medlemmers forståelse for situationen, hvilket giver os arbejdsro til alle disse beslutninger og drøftelser, der prioriteres lige nu, og som desværre ikke har meget med golf at gøre.

Take-away fra Café & Restaurant Hestkøbgaard

Efter opfordring prøver de nu at levere takeaway fra Café & Restaurant Hestkøbgaard.

Temaet er klassisk dansk mad, så der tilbydes et alternativ til de mere traditionelle takeaway tilbud.

Bliver det en succes, vil konceptet blive udvidet i den kommende tid.

Store udfordringer

Det er svære tider for mange grundet Coronasmitten. Også restaurationsbranchen er som bekendt hårdt ramt. Vores nye forpagtere, Martin & Bo, har derfor ikke haft ideelle rammer for deres opstart.

Koncept

Du kan hver uge (mandag til fredag) vælge mellem to ugens retter (traditionelle danske). Prisen er kr. 100, pr. portion, og der skal bestilles min. 2 portioner.

Bestilling og betaling

  • Der bestilles gennem ”Dinnerbooking” på linket HER
  • Du skal bestille min. dagen før, du ønsker at afhente
  • Angiv hvad du ønsker, hvilken dag du ønsker det, samt hvor mange kuverter og betal efterfølgende

Tilbud i uge 14

  • Forloren hare med små kartofler, syltede ribs og brun sovs samt citronbagte gulerødder
  • Boller i karry med æble, forårsløg og dampede ris med kokos samt gulerodssalat med rosiner

Anvisninger

Begge retter skal blot opvarmes i alm. ovn ved 120 grader i 18 min. eller i mikroovn i 4 minutter. Holdbarhed er 3 dage i køleskab ved 5 grader.  

Sikkerhed omkring COVID19

I det opsæt, der er etableret, er der naturligvis taget fornødent hensyn til alle gældende sikkerhedsregler.

Støt klubben og vores forpagtere

Vi, fra bestyrelsens og ledelsens side, ser det som et kærkomment tilbud på at ”smage” på vores nye forpagtere og få et solidt og velsmagende alternativ til de mange andre takeaway tilbud. Samtidig støtter vi Martin og Bo i en ekstraordinær svær opstartstid. Vi håber, at mange af klubbens medlemmer og deres netværk vil støtte dette initiativ og møde Martin og Bo for første gang, så del gerne tilbuddet.

Bestil via DinnerBooking HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev