Nye hold for begyndere

Vi starter den 15. august 2022 ny golfuddannelse i Furesø Golfklub, som vi kalder Prøvemedlem (PM).

3 måneder

Her får du gennem en periode på 3 måneder en grundig uddannelse i golfspil, regler og sikkerhed, og du kan efter PM-perioden frit vælge at blive fast medlem af Furesø Golfklub.

Professionelle trænere

Da vores begynderudvalg er fast beskæftiget med årets første hold af PM, så er det klubbens professionelle trænere, der med hjælp fra sekretariatet står for eftersommerholdet.

Din karriere og muligheder

Du vil blive holdt i hånden gennem hele forløbet og vil komme ud efter forløbet som en golfspiller, stadig begynder, men med de nødvendige kompetencer til at begå dig på en golfbane. Samtidig vil du have fået et netværk i klubben, som du efter ønske kan benytte, når du fortsætter i klubben som minimum medlem (du må spille på lille bane), medium medlem  (du må spille delvist på stor bane) eller fuldt medlem (hvor du kan benytte alle baner).

Pris og tilmelding

Prisen er 3.250 kr. for, og du får:

  1. 3 måneders medlemskab
  2. Uddannelse i at spille golf (både dags- og aftenhold)
  3. Gratis lån af golfsæt (som du kan købe billigt efter perioden). Så du har ikke behov for selv at købe noget for at komme i gang.
  4. Uddannelse i regler og sikkerhed
  5. Deltagelse i PM-turneringer og socialt samvær som f.eks. fællesspisning.

Erfaringsmæssigt så lærer alle PM’er, der selv yder en indsats, at spille golf uanset forudsætninger, og alle får en både sjov, social og lærerig periode.

Meld dig til ved at skrive til LLI@fggolf.dk, så kommer der mere info til dig, herunder om infomøde etc. Der er først til mølle. Skriv også gerne, hvis du har nogen spørgsmål etc.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev