Nye medarbejdere i greenkeepergården

I en tid hvor det er blevet noget vanskeligere at finde kvalificeret personale til at passe golfbaner, er vi rigtig glade for at kunne byde to nye greenkeepere velkommen til Furesø Golfklub.

Lars Håkansson, som er uddannet greenkeeper fra Hillerød golfklub, kommer med god erfaring fra de seneste knapt 9 år i The Scandinavian. Lars er 34 år, bor i Farum og har spillet golf på eliteniveau.

Lars tiltræder i en stilling som fuldtidsmedarbejder og kommer med stor erfaring inden for faget, inkl. træ vedligeholdelse og beskæring.

Jason Brailey, kommer til Furesø GK for at færdiggøre sin uddannelse som greenkeeper. Jason er startet på sin uddannelses til greenkeeper, som voksenlærling og har været ansat i Hørsholm GK i de første 2 år af sin læretid. Jason kommer oprindeligt fra Australien, men har boet i Danmark i mange år og taler fint dansk. Jasons baggrund er i restaurationsbranchen (og tennis), hvor han har arbejdet på flere toprestauranter i både Australien og Danmark. Han spiller golf på et fint niveau, mens man skal stå tidligt op hvis man skal vinde over Jason i tennis.  

For begge gælder at de er meget passioneret omkring greenkeeping og banepleje, og vi er sikring på at det bliver et godt aktiv for golfklubben at både Lars og Jason er kommet til.

Greenkeeperne, Thomas Pihl

Tilmeld dig vores nyhedsbrev