Nyt ansigt i FG

Vi har den glæde at kunne præsentere vores nye vicevært, Jeppe Bjørn, som vil assistere vores mangeårige vicevært, Morten, med den praktiske vedligeholdelse af vores faciliteter. Jeppe overtager desuden en del af opgaverne fra vores tidligere grønne vicevært, som har valgt at fratræde.

Jeppe er en erfaren håndværker med en bred vifte af kompetencer. Han har solid erfaring med renovering og istandsættelse, opnået gennem mange år i et terrassebygningsfirma. Derudover har Jeppe istandsat sine private hjem gennem årene og arbejdet i et maskinværksted med træ.

Jeppe introducerer sig selv:
“Jeg er glad for at være nyansat som vicevært på 15 timer om ugen, hvor jeg skal støtte Morten i at løse diverse praktiske og håndværksmæssige opgaver. Min baggrund spænder fra 10 år i fødevarebranchen som konditor over arbejde med konstruktioner og mange private istandsættelser til 10 år med sundhedsfremme i socialpsykiatrien. I min fritid dyrker jeg en bred vifte af sportsgrene, herunder calisthenics, løb og styrketræning i en atletikklub.”

Vi byder Jeppe hjertelig velkommen til klubben og ser frem til et frugtbart samarbejde med ham om at holde vores faciliteter i topform. Vi er overbeviste om, at Jeppes kompetencer og entusiasme vil være en gevinst for os alle.

MVH Bestyrelsen og Lars

Tilmeld dig vores nyhedsbrev