Nyt handicapsystem i 2021

Registrer så mange scores som muligt

Som bekendt indføres der et nyt handicapsystem den 1. januar 2021, som grundlæggende viser din golfstyrke som et gennemsnit af de bedste af dine seneste scores. Jo flere scores du har noteret, des mere retvisende vil dit handicap være. Sørg derfor at få alle scores – private runder og i turneringer – registreret for resten af sæsonen.

Dit nye handicap beregnes automatisk

Du skal ikke selv gøre noget – andet end at sørge for at registrere så mange scores som muligt. Dit nye handicap vil automatisk blive beregnet den 1. januar i Golfbox.

Du kan se, hvordan dit handicap beregnes i Golfbox

Det er nu muligt at logge ind på GolfBox og se en simulering af, hvad dit handicap ville være, hvis vi gik over til det nye handicapsystem lige nu, og hvordan det beregnes.

Gå ind på dit scorearkiv på Golfbox. Under dit scorearkiv kan du få vist, hvad dit handicap vil være efter det nye system.

Handicapsystemet fra A-Z

For dig, der er interesseret i detaljerne om det nye handicapsystem, kan du deltage i et onlinekursus som tager fra 15 minutter til 45 minutter. Du bestemmer selv, hvor mange detaljer, du vil dykke ned i. Undervejs bliver din nye viden afprøvet gennem en række små tests. Du får også at vide, hvad der sker ved overgangen til det nye handicapsystem.

Du finder kurset her: https://spilmed.danskgolfunion.dk/handicapsystemet-2021/#/

Læs alt om det nye handicapsystem på Golf.dk.

Folder

Der vil i løbet af efteråret ligge foldere fremme i klubben, og for de særligt interesserede vil Handicapudvalget senere afholde medlemsmøde, hvor det nye handicapsystem gennemgås.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev