Proshoppens turnering 20/8

Lørdag d. 20. august 2022 blev Parkvej-Hestkøbgaard indtaget af hele 100 spillere til gunstart i proshoppen Golf & Fashions turnering, hvor der blev spillet en Modificeret Texas Scramble.

Turneringen var traditionen tro blevet overtegnet i løbet af et par timer efter tilmeldingens åbning, og det må nok siges, at turneringen er en af klubben mest populære turneringer.

Lige så meget traditionen tro var præmiebordet også et overflødighedshorn med mange flotte præmier og ikke mindst mange klappepræmier. Vi var så mange til præmieoverrækkelsen, at parken måtte indtaget for at have plads nok til alle.

Resultater

  1. Dan Havndrup, Steen Søborg Christensen, Sisse Hagemann og Birgit Sønderskov, 66 slag
  2. Henrik Fehrn, Rene Jensen, Charlotte Halmø og Annette Løngreen Jensen, 68 slag
  3. Søren Jakobsen, Ole Hansen, Charlotte Braginski og Ulla Sonne-Holm, 69 slag (bedst på bag-9)

Delt 3. plads med en hædrende omtale: Camilla Esper Larsen, Jesper Gustafson, Lone Kampler og Eva Carlsen, 69 slag

Nærmest pin

P3: Jens Bruhn, 2,56 m
P5: Peter Schlüter, 0,31 m
P8: Jesper Lydolph Hansen, 1,17 m
H2: Lone Kampler, 0,70 m
H5: Dan Havndrup, 1,80 m
H9: Stefan Hansen, 1,01 m

På H9 var der en hole-in-one præmie i form af en MGI elvogn på højkant, men desværre lykkedes det ikke nogen spillere at lave det perfekte slag.

Hole-in-one præmien var en elvogn

Til sidst var der kun hovedpræmien tilbage. Præmien var et rejsegavekort til La Sella i Spanien, hvortil proshoppens efterårstræningstur går, og vinderen blev fundet ved hjælp af lodtrækning blandt alle deltagerne. Vinderen blev: Annette Kristensen.

Annette Kristensen vandt rejsegavekortet

Tak til proshoppen Golf & Fashion for at afholde denne meget flotte og populære turnering og tillykke til alle vinderne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev