Proshoppens turnering 2020

På grund af Corona-restriktionerne blev årets mest populære klubturnering udskudt til lørdag den 8. august. 92 spillere havde tilmeldt sig på rekordfart. Der blev som sædvanligt spillet modificeret Texas Scramble, dvs. at holdene var sammensat, så alle spillede fra scratch.

Turneringen blev afviklet i det flotteste sommervejr – varmt, solrigt og vindstille. Det borgede for flotte scores.

Klubbens populære sponsor kvitterede den store interesse med flotte præmier til de tre bedst scorende hold samt til Nærmest Pinden på alle fem par 3-huller. Desuden var der en masse klappepræmier, så næsten ingen gik tomhændet fra turneringen.

Præmieoverrækkelsen foregik på terrassen i skyggen af de nye store markedsparasoller, hvor deltagerne indtog den velsmagende grillbuffet suppleret med rigelig væske. Traditionen tro overrakte Vivi og Russell – som supplerede de flotte præmier med underholdende bemærkninger – præmierne til de vindende par og NP. Med 2 under par landede Dan Young, Johnnie Jelager, Ursula Bresemann og Kirsten Haahr Jensen på en flot 1. plads.

Der var mere spænding om de efterfølgende placeringer, for der var hele tre hold, der havde spillet runden i par. Faktisk var der fire, fordi ”sponsorholdet” også havde spillet turneringen i par – de måtte dog nøjes med rosende omtale fra Russell.  ”Systemet” måtte derfor finde rækkefølgen ved brug af ”Den matematiske metode”. Her måtte man – som noget helt usædvanligt – helt til de sidste tre huller for at finde rækkefølgen.

Det blev Ditlev Fløistrup, Bente Frølich, Thomas Barfoed og Niels Juel Holm Jørgensen, som endte på en flot 4. plads, fordi de havde brugt et slag mere på F9 end de to andre hold. Det ærgerlige udfald blev honoreret med en trøstepræmie fra Proshoppen.

Da scoren for de to andre hold også var ens på sidste hul, blev rækkefølgen fundet ved simpel lodtrækning.

Søren Pihl Jensen, Marianne Hemmingsen, Lone Kampler og Marianne Hofmann blev de heldige vindere af 2. pladsen, mens Philip Glesner, Connie Søborg Hansen, Ole Hansen og Arne Moesgaard Jensen blev en flot nr. 3.

Men dermed var præmieregnen ikke slut. Proshoppens samarbejdspartner som rejsearrangør – Sweet Spot Travel – med Mikael Jensen i spidsen, udloddede ophold for to på golfresorts i henholdsvis Spanien og Portugal. Først blev Ulla Sonne-Holm udtrukket som den heldige vinder. Til stor jubel blev hendes mand – Arne Moesgaard Jensen – udtrukket som den anden vinder. Efter en lille ordveksling, om hvilken partner de to vindere ville tage med, blev det hurtigt besluttet at trække en ny vinder, som blev Lillian Madsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev