Resultater fra Danmarksturneringen 19-20/6

Herrer 1. hold

Herrerne spillede i weekenden to hjemmekampe og var derfor lidt forventningsfulde.

Lørdagenes kamp mod Mølleåen var en vigtig kamp, da vi delte topplacering med dem inden weekenden. Vi vandt to foursomes og delte den sidste, så der var fuld fart på singlerne med at vinde så mange af dem som muligt.

Drengene spillede rigtig fint og kæmpede for hvert point. Vi klarede det og vandt 11-7! 👍

Søndagen havde vi besøg af Søllerød, som har en blanding af unge og erfarne spillere, så det var endnu en god test til vores topmotiverede hold. Foursomes var en god kamp, hvor vi trak det længste strå med to vundne og en tabt. Singlerne så længe ud, som om vi havde godt styr på dem, men der blev langsomt ædt ind på vores føring. Men igen viste drengene deres vilje, så vi ender med en sejr på 13-5! 🙂

Alt i alt var det en perfekt weekend, hvor alle spillere gjorde alt, hvad de kunne for at skaffe et rigtig godt udgangspunkt til vores sidste to kampe i august.

Well played, lads! Tak til alle vores medlemmer, som kom ud og heppede på os.

Cheers fra en stolt Team Captain 😉👍
Russell

På ovenstående billedet ses fra venstre:
Bagerst: Sebastian Steensgaard Nielsen, Filip Bendix, Jonathan Nielsen, Christian Mikkelstrup og Jeff Young
Forrest: Mads Langkilde, Oliver Percy-Smith og Russell Taylor

Senior 1. hold

Fra venstre ses: Peter Fl. Adolph, René Vedøe, James Campion, Ricky Morey, Else Kalstad, Mads Schack-Lindhardt, Mette Møller og Søren Bollerup

2. runde af Danmarksserien for Seniorer blev en sorgens weekend for Furesø Golfklubs 1. hold. Med temperaturer og fairways, der mindede om en afrikansk savanne, og bolde, der klistrede til slagfladen, var de otte udvalgte lørdag på en hård opgave mod de forsvarende danmarksmestre på The Scandinavians fantastiske bane.

Nogen må have skruet køllehovederne forkert på skafterne, for fairways blev sjældent ramt, og der var hårdt brug for en mentaltræner, da spillernes samledes på terrassen efter 10-4 nederlaget. Især holdets Gammelsmølf skulle trøstes, og her hjalp lidt kage.

Truende skyer lå i horisonten, da søndagen bød på opgør mod Simons Golfklub. Her måtte man helt hen til 18. og sidste hul i den sidste bold, før matchen blev afgjort. Torden kunne høres i det fjerne, da de to foursomes hver især stod med et kort par-put, der kunne sikre den samlede sejr. Begge missede, hvorefter Simons, der havde været stærkest i singlerne, kunne juble over en sejr på 8-6.

Der skal skrues op for mængden af ananassodavand og kanelsnegle, inden sidste runde efter sommerferien, og elvognene skal lades fuldt op.

Mads Schack-Lindhardt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev