Resultater fra Danmarksturneringen

I weekenden d. 8.-9. maj spillede eliten de første runder i Danmarksturneringen, og vi har fået referat fra herrernes 1. og 3. hold.

Herrernes 1. hold

1. holdet ses på ovenstående billede og består af (fra venstre) Frederik Birk Topgaard, Filip Bendix, Christian Mikkelstrup, Jeff Young, Mads Langkilde, Sebastian Steengaard Nielsen, Oliver Percy-Smith, Jonathan Nielsen samt holdkaptajn Russell Taylor.

Lørdag mod Søllerød

Lørdag spillede vi mod Søllerød på udebane. Banen var i fin stand, og vores tre foursomes vandt komfortabelt om formiddagen. 6-0 føring. ?

Om eftermiddag spillede drengene rigtig godt, og vi vandt 4 ud af 6 singler, så med en sejr på 14-4 var det en noget lettet holdkaptajn!

Søndag mod Simons

Søndagen spillede vi mod Simons på udebane. Her var greens noget udfordrende med sneskimmel, så putts var meget tilfældige. Simons hold er et noget mere erfarent hold end Søllerød, så vi var på en hård opgave.

Formiddagenss foursomes endte med, at vi delte point 3-3 med en tabt, en delt og en vundet match.

Om eftermiddagen var singlerne i en tæt kamp hele eftermiddag, og afgørelsen kom på sidste green, hvor Simons laver en birdie mod vores par, så det endte med, at vi vandt 3 singler, men tabte 3. Slutresultatet blev 9-9.

Konklusion fra holdkaptajnen er, at det var en næsten perfekt start på turneringen med 3 ud af 4 points i puljen. Vi deler førstepladsen, men vigtigst af alt er, at glæden og sammenholdet fra drengenes side var fantastiske at se på! ? Der lover godt for vores næste to hjemmekampe!

Herrernes 3. hold

Humøret var højt lørdag morgen, og regnen stoppede lige til tee-off, men solen skinnede kun på hjemmebanespillerne fra Søllerød, så det blev et knusende nederlag på 12-0.

Søndag var anderledes tæt, hvor 3. holdet var på besøg hos City Golf Copenhagen. Desværre trak Furesø det korteste strå efter nogle tætte matcher og tabte med cifrene 7-5.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev