Så er det nu – du skal melde dig til regionsgolf i 2021

Nu er det blevet tid til at tilmelde sig næste års Regionsgolf.

Regionsgolf er Danmarks største holdturnering for både dame og herre klubgolfere. Furesø Golfklub har tidligere gjort det rigtig godt med mange hold i slutspillet og flere Danmarksmesterskaber. Det er samtidig både hyggeligt og sjovt at spille mod andre golfere på samme niveau som en selv, og kendetegnet for Regionsgolf er, at der altid er en hyggelig og afslappet atmosfære. Endelig får man mulighed for at komme ud og spille andre skønne baner.

I Regionsgolf spiller man hulspil. Man spiller på hold i rækker opdelt efter alder og handicap. I kampene består et hold af i alt 6 spillere – tre herresingler, en damesingle og en mixed foursome. Til hvert hold er der også en række reserver, så vi altid kan stille et hold. Ud over kampene er der typisk også træningsrunder, fælles træning, kvalifikationsrunder og andre holdaktiviteter.

Du kan læse meget mere om regionsgolf på: https://www.fggolf.dk/regionsgolf/ og https://rgd.dk/

Kampene spilles primært på hverdage om eftermiddagen, men kan også ligge i weekenden om eftermiddagen. Så selvom du er erhvervsaktiv, er der god mulighed for at være med. De indledende runder forventes afholdt i perioden april – juni 2021.

For at deltage i Regionsgolf skal man være fyldt 21 år, være fuldtidsmedlem af Furesø Golfklub samt have et EGA-handicap. I Furesø Golfklub kan man kun være fast tilknyttet ét Regionsgolfhold, og for herrespillere gælder desuden, at man ikke samtidig kan spille på Elitehold / Danmarksturneringshold.

Så damer og herrer – gå ind og tilmeld jer via GolfBox.

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 13. december 2020.

Hvis man ønsker at spille på et bestemt hold, er der mulighed at angive dette ved tilmelding. Det er dog ikke 100% sikkert, at Regionsgolfudvalget kan efterkomme alle sådanne ønsker, idet holdsammensætningen skal ’gå op’ med antal tilmeldte hold, antal tilmeldte spillere, samt hancicap-, alders- og kønsfordeling.

Den endelige holdfordeling for 2021 fastlægges af Regionsgolfudvalget i begyndelsen af 2021, og den vil naturligvis følge det nye handicapsystem. Eventuelle senere ønsker om skift fra et hold til et andet, skal aftales med begge kaptajner, og meddeles til Regionsgolfudvalget.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Regionsgolfudvalget.

Regionsgolfudvalget i Furesø Golfklub
Mikael R. Ødum (44 10 48 12) mikael.odum@gmail.com
Kaare K.B. Dahl (51 61 65 26) kbd@ramboll.dk
Henrik B. Winther (22 22 82 15) henrik.b.winther@gmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev