Sæsonens indendørs projekter: ”Flaghus”

Baggrund

Vi har ønsket at opgradere standarden på vores toiletter i flaghuset og samtidig indrette det frie lokale i Flaghuset som kontor for vores Bane Marshall ordning, som testes i 2021.

Toiletfaciliteter

Vi er nu klar med dette, toiletterne er blevet malet, og der er overalt opgraderet med miljøet i fokus, hvad angår vand, el/belysning og varme. Samtidig med at opgradering giver en billigere og mere miljørigtig drift, fremstår faciliteterne nu og i bedre kvalitet og mere indbydende.

Bane Marshall kontor

Der er indrettet en arbejdsplads til Marshalls i Flaghuset. Også her er der tænkt på miljø og arbejdsmiljø. Vi har sat vinduer i fyldningsdørene og har fået plads til en god lys arbejdsplads. Der er også blevet plads til et køleskab, hvor de varer, der skal tilbydes spillerne på banen, kan opbevares. Gennem en god aftale med Martin i restauranten vil vi kunne tilbyde et godt og prisrimeligt udvalg til spillerne.

Bane Marshalls vil man som oftest møde på banen, men ved dårligt vejr og når der skal administreres, er der nu passende lokaliteter klar til det.

Andre projekter

Vi har fuld gang i ombygning af køkkenfaciliteterne, så Martin kan tilbyde endnu bedre kvalitet, hurtig og frisk servering, samt et bredere udvalg.

Et andet indendørs projekt er indendørs simulatorgolf (SIM Golf); et projekt som i øjeblikket pågår i træningslokalet.

Mere om disse projekter senere.

Lars Lindegren

Tilmeld dig vores nyhedsbrev