Sikkerhed på og omkring banen

I den seneste tid har der været flere uheldige episoder, hvor vildfarne golfbolde har været årsagen til farlige situationer.

Situationerne har ikke kun omhandlet trafik og golfspil inde på baneanlægget, men også vildfarne bolde i private haver og på offentlig vej.

En golfbold, der bliver sendt afsted med høj fart, er naturligvis ikke noget at spøge med, hvorfor det er vores fælles ansvar at sikre en så sikker afvikling af golfspillet, som det er overhoved muligt.

Det kan bl.a. gøres ved:

  • at orientere sig, om der skulle være andre i området, der kunne være i fare, inden man slå sit slag
  • at undgå at tage unødvendige risici
  • evt. at modtage relevant undervisning af vores trænere

Baneudvalget har igangsat et arbejde, hvor banen analyseres for potentielle risikoområder med henblik på at komme med konkrete forslag til at forbedre sikkerheden på og omkring banen.

Dog opfordres der til at være ekstra agtpågivende omkring Parkvej 6, hvor der har været flere farlige episoder både med andre spillere og med ikke-golfspillere, som har opholdt sig på fortovet langs Birkerød Parkvej. Dette gælder både fra teestedet og ved indspil til greenen.

Derudover skal man være ekstra agtpågivende ved Farum 2, hvor flere bolde er landet i kolonihaverne til venstre for greenen.

Men helt generelt skal vi tage sikkerheden meget alvorligt. Alternativet kan vi risikere at dele af banen skal bygges om eller bliver lukket.

Dette er et fælles ansvar.

Bestyrelsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev