SIM-golf tilbud til kr. 100 i oktober

I oktober måned har vi et sæsonopstartstilbud på kun kr. 100 pr. simulatortime uanset dag og tidspunkt.

Har du et simulatorkørekort, kan du booke en tid på GolfBox, som du booker en banetid.

Status

Vi er godt i gang med SIM-golf i FG. Flere end 300 medlemmer har taget et kørekort og har dermed adgang til SIM (jvf. Retningslinjer og muligheder herunder). Anlægget benyttes kun af medlemmer alene eller medlemmer sammen med vores Pro-trænere.

Kørekort

Du kan i hele oktober måned booke en trænerlektion med Kenneth eller med Mark til 50 kr. pr. person (op til 4 personer). På denne lektion kan du/I opnå kørekortet og ret til at booke. Du/I får samtidig træning til en meget rimelig pris, og efter de 20 minutters træning, har du 40 minutter tilbage i simulatoren.

Så for kr. 100 for en time i SIM og kr. 50 pr. person (en til fire personer), kan du/I blive SIM-flyvende. 😊

Det er også en god anledning til at få genopfrisket brugen af SIM, hvis du har taget SIM-kørekortet, men ikke kan huske brugen af systemet.

Du skal booke dette event i shoppen. Ring på tlf. 2089 4581 eller kom forbi, så koordinerer de bookings.

Åbningstider

Anlægget har åbent hver dag fra 06.00 til 24.00 og kan bookes på GolfBox (når man har taget kørekortet), som når man booker en banetid (book ressourcen: ”Baner- Simulatorgolf”).

Der er åben alle årets dage, altså også jul og nytår.

Træning med en pro i SIM

Det er også muligt at booke Kenneth, Mark eller Russell til indendørsundervisning i SIM.

Undervisning med en træner i golfsimulator

Retningslinjer og muligheder

Anlægget er en større investering, og det er dyre og følsomme delelementer, der indgår. Derfor skal der tages et kursus først, og der er retningslinjer, der skal følges. Se dem alle her: Trackman simulatorgolf

I centret skilter vi med vigtigste regler:

  • Bolde: Der SKAL spilles med de bolde, der er i centret – egne bolde må ikke benyttes.
  • Golfsko: Der må IKKE benyttes golfsko.
  • Udstyr: (og sko) skal være rengjort inden brug i centeret.
  • Antal: Maksimum 4 pers. i simulatorrummet.
  • Kamera: Der er i centret kameraovervågning for at sikre at ovenstående efterleves. Optagelser slettes efter en uge. Efterleves retningslinjer ikke, kan der ske bortvisning og evt. tildeles karantæne.

Q&A

  • Alle medlemstyper i FG kan tage kørekort og benytte SIM.
  • SIM er kun for FG-medlemmer.
  • Første hverdag efter kurset er alle systemer opdateret, så man har adgang til at booke.
  • Han man ikke en FG-nøglebrik i forvejen (der skal benyttes en sådan til SIM), så er den også klar første hverdag efter kurset. Brikken koster 100 kr.
  • Priserne i SIM er baseret på de faktuelle udgifter til drift og afskrivning af anlægget. Vi har søgt en løsning, hvor anlægget er selvfinansieret via de medlemmer, der benytter anlægget. Medlemmer, der ikke benytter SIM-golf i klubben, betaler således heller ikke til driften af anlægget. Vi har ikke endnu stor erfaring med, hvor mange der vil benytte muligheden endnu. Vi vil ikke afvise, at priserne kan blive reguleret, når vi har mere erfaring med både drift og brugen af anlægget. I priserne vil der også være indbygget en opsparing til, hvis det viser sig, at der skal etableres endnu et SIM-anlæg i FG.

Video

Vores dygtige instruktører har produceret en video, der fortæller lidt om muligheder i og retningslinjer for SIM. Se den HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev