Skal Furesø Golfklub blive danmarksmestre i golfregler?

Danmarksmesterskabet i golfregler for klubber, som afholdes af GolfQuis, er i fuld gang, og Furesø Golfklub ligger p.t. på andenpladsen lige efter Dragør Golfklub, som vandt sidste år, og lige før Hjortespring Golfklub, som vandt i 2018.

Slutspil i januar

Der er en god chance for, at FG bliver blandt en af de ti klubber, der bliver udtaget til slutspillet, som skal afvikles til januar.

Tidligere er DM i golfregler blevet tildelt den klub, der ved afslutning af året lå i toppen af GolfQuis’ elite-rangliste (gennemsnittet af de ti bedste spillere i hver klub). Men i år bliver der indført et slutspil, og deltagerne vil blive fundet blandt de 10 golfklubber, der ligger øverst på eliteranglisten ved udgangen af december.

Kommer vi til slutspillet, kan vi udtage 5 spillere, der skal deltage i slutspillet.

FG-medlemmer imponerer

Der er mere end 150 fra Furesø Golfklub, der har benyttet GolfQuis til golfregler i 2020. De 3 bedste spillere har et regelhandicap på under 4,5, hvilket er meget imponerende.

Skal vi vinde pokalen?

Kridt din klikkefinger og quiz golfregler, så vi kan få pokalen på hylden – blandt alle de andre pokaler! Udtagelsen slutter d. 31. december 2020 kl. 12.

Se mere på GolfQuis’ hjemmeside, hvor der også er et link til ranglisten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev