Spændende afslutning i Golf & Fashions turnering

Traditionen tro er Proshoppen Golf & Fashions turnering en turnering, hvor man skal sidde klar ved tastaturet, når turneringen bliver åbnet, og den blev også udsolgt på intet mindre end 2 timer med en lang reserveliste! Så det vidner om, at det nok er klubbens mest populære turnering.

Våd morgen

Der var lovet godt og tørt vejr, men vejrudsigten passede ikke rigtig, for mens mange varmede op til gunstarten, kom der noget regn, som banen kun har godt af. Regnen var heldigvis ophørt, da turneringen gik i gang, så paraplyerne kunne lægges væk igen.

Banen blev frisket lidt op af regnen, så den så endnu flottere ud. Tak til vores suveræne greenkeepere for at holde banen så flot – regn eller ej.

Langsommelig turneringsform holdt på normtid

Der blev spillet en holdturnering i form af en Modified Texas Scramble, og normalt kan en scramble turnering tage længere tid, da spillerne ved hvert slag skal vælge, hvilken bold de øvrige tre spillere skal spille deres bold videre fra.

Men det var ikke tilfældet ved denne turnering, hvor næsten alle bolde klarede at spille 18 huller på ca. 4 timer. Måske skyldes det, at Russell og Vivi kørte rundt på banen, dog uden at agere bane marshall. Men flot, at I kunne holde et godt flow på banen!

Overdådigt præmiebord

Da hvert hold havde mulighed for at indtaste holdets score i Golfbox enten undervejs eller efterfølgende, tog det ikke lang tid, før resultatet lå klar, og præmieoverrækkelsen kunne starte på den fyldte terrasse og park, mens restauranten gjorde klar til sommergrillbuffet for dem, som havde bestilt mad.

Vivi havde dækket et overdådigt præmiebord med mange, flotte præmier til de fire bedste hold og rigtig mange klappepræmier til de mere ydmyge spillere, som ikke kom på podiepladsen. Den sidste klappepræmie, som er prikken over i’et, og hvor alle deltagere var med i lodtrækningen, var et rejsegavekort til Spanien doneret af Sweet Spot Travel, som er Golf & Fashions faste rejsearrangør!

Spændende afslutning

Resultaterne lå tæt, og den matematiske metode ved lige scores kom på overarbejde!

Nr. 3 og 4 havde lige scores og blev afgjort af resultatet på de sidste 9 huller.

Men nr. 1 og 2 havde også lige scores. Der blev set på de sidste 9 huller, og der var resultatet også lige.

Så blev der set på de sidste 6 huller, og der var også lige scores.

De sidste 3 huller havde også lige scores!

Selv ned til sidste hul var der lige scores, så derfor var der kun en mulighed tilbage, nemlig lodtrækning!

Golfbox afgjorde derfor ved lodtrækning, hvem der skulle vinde.

Turneringsledelsen har ikke tidligere oplevet, at en turnering skulle afgøres ved lodtrækning, men man kan vel godt sige, at begge hold på sin vis delte 1. pladsen.

Tillykke til alle vinderne, og en kæmpe tak til Golf & Fashion for at afholde så flot en turnering og for at være med til at gøre turneringen populær.

Resultatet

 1. Jørgen Madsen (67 slag – lodtrækning)
  Jacob Riis Jacobsen
  Jette Lindgren
  Sussanne Olesen
 2. Niels Skytte (67 slag)
  Birgitte Unmack
  Jack M. Jensen
  Annemette Baden Nielsen
 3. Robert Staal (69 slag – bedst på bag-9)
  Ole Lander Svendsen
  Poul Erik Dahl
  Marianne Hofmann
 4. James Campion (69 slag)
  Jesper Gustafson
  Susanne Heunicke
  Hanne J Gauger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev