Spørgsmål i forbindelse med afstemning om ”Mandat til drift”

Op til afstemning om ”Mandat til drift” søndag d. 14/3 kan medlemmerne stille spørgsmål til det udsendte materiale (Se HER).

Der udsendes løbende svar på de indsendte spørgsmål gennem FUREN. Deadline for spørgsmål er torsdag d. 11. marts kl. 17.00. Sidste FUREN med svar udsendes fredag d. 12. marts.

________________________________________________________________________________

”Vedrørende kontingentstigningen så undrer det, at stigningen for medlemmer med indskud er forholdsmæssigt større end stigningen for medlemmer uden indskud?”

Før 2019 havde klubben medlemskaber, hvor man kunne undgå at betale et indskud mod at betale et højere kontingent, end de der betalte/havde betalt indskud.

Ved en ny vedtægtsændring blev det bestemt, at medlemskaber med indskud ikke skulle være muligt mere. I den forbindelse blev det også bestemt, at de to kontingenter (for medlemmer med betalt indskud og medlemmer uden betalt indskud) efter en periode på ca. 10 år skulle være de samme.  

________________________________________________________________________________

”Hvorfor er alle tiltagene ikke med hver især med mulighed for at sige ja og nej. Således at vi kan sige ja, uden nødvendigvis at mene, at alle tiltagene er gode at indføre. Så ville det blive noget mere demokratisk at kunne stemme ja.”

Der skal alene stemmes om et mandat til bestyrelsen for, at klubben – indtil en generalforsamling kan afholdes – kan drives i henhold til det fremlagte budget og kontingentforslag. Ligesom ved generalforsamlingen skal der derfor ikke stemmes om de enkelte elementer, der ligger til grund for budgettet.

______________________________________________________________________________

Hvornår kommer der mere info om afstemning?

Der udsendes tirsdag d. 9. marts og søndag d. 14. marts et link til selve afstemningen. Afstemningen er åben og kan foretages på søndag d. 14. marts fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

______________________________________________________________________________

Baggrundsinformation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev