Status EM for drengehold

EGA Boys Team Championship

Tiden nærmer sig, hvor vi kan byde en masse unge golftalenter fra hele Europa velkommen på vores dejlige anlæg. Vi har samlet lidt informationer, om hvilke lande der deltager, hvad der sker i løbet af EM-ugen, samt hvordan EM-ugen påvirker dine muligheder for selv at spille golf, herunder hvilke greenfee rabatmuligheder, du har i andre klubber i området.

Frivillige

Først vil vi igen takke for den solide opbakning, der har været til Europamesterskabet fra FG’s medlemmer. Få klubber kan vel så let samle mere end 75 frivillige, der vil bruge deres fritid/ferie på at få arrangementet til at blive en fantastisk oplevelse for alle deltagere. Er du ked af, at du ikke kom med som frivillig, kan det måske nås endnu. Skriv gerne til medlem@fggolf.dk, så ser vi, om der er muligheder.

Spillerne

Oprindeligt skulle der have været hold fra 24 lande. Dette blev senere ændret de 16 bedste hold, og Coronaen har desværre medført yderligere 5 afbud fra England, Irland, Skotland, Wales og Rusland.

De 11 deltagende lande er: Danmark, Frankrig, Holland, Italien, Portugal, Schweitz, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Østrig.

Information

Herunder finder du en oversigt over EM-ugen, hvor vi også har samlet lidt informationer, om hvad er er åbent og lukket.

Banen

Hestkøbgaard- og Farum-sløjferne bliver lukket for medlemsspil fra lørdag d. 3 til (og med) lørdag d. 10. juli. Du vil sandsynligvis også opleve lidt mere greenkeeperaktiviteter på anlægget i dagene op til turneringen på tidspunkter, hvor du normalt ikke møder greenkeeperne.

Parkvejsløjfen er åben for medlemmer i hele perioden.

Driving range

Driving range vil ligeledes være lukket i perioden. Dette gælder også fra “græssiden” af sikkerhedsmæssige årsager, da en del af turneringsspillerne vil kunne slå bolden ud af driving rangen. Dog vil de fire overdækkede udslagssteder være åbne, primært for undervisning. Når der ikke er undervisning, kan de benyttes til opvarmning for medlemmer.

EM-ugen

Søndag d. 4.: Spilles de første træningsrunder

Mandag d. 5.: Anden træningsrunde

Efter træningsrunder og diverse fotosessioner starter den officielle del af Europamesterskabet med åbningsceremonien. Vi forventer, at dette bliver omkring kl. 18:30, men vi afventer de præcise tider. Ved åbningsceremonien vil der være indmarch, hvor alle deltagerne tager opstilling under deres lands flag, som bliver opstillet på gårdspladsen foran hovedindgangen. Der vil vores næstformand, Ole Guldberg Kjær, samt repræsentanter fra EGA afholde åbningstaler og byde spillere og tilskuere velkommen til EM for drengehold 2021.

Turneringen

Vi har ikke modtaget de præcise starttider endnu. Men vi forventer, at der startes fra hvid tee på Hestkøbgaard hver dag kl. 8.00.

Tirsdag 6. juli:  Slagspil runde 1

Onsdag 7. juli:  Slagspil runde 2

Torsdag 8. juli: Match (hulspil) dag 1

Fredag 9. juli:    Match (hulspil) dag 2

Lørdag 10. juli: Match (hulspil) dag 3
Præmieoverrækkelse om eftermiddagen (tider følger) samt gallamiddag for spillere og officials.

Greenfee muligheder – andre baner

Udover vores venskabsklubber, som typisk tilbyder 20-40% rabat på greenfee til Furesø Golfklubs medlemmer, har vi samlet nogle ekstra muligheder.

Hørsholm Golfklub tilbyder i perioden 4.-10. juli et nedsat greenfee for Furesø Golfklubs medlemmer. Kr. 375 for 18 huller eller kr. 240 for 9 huller. Normalpris kr. 645/350. Ligeledes vil det være muligt at bestille en 30 dages fuldtidsspilleret til kr. 1.995, hvis der er nogle, der vil spille meget i perioden. I skal selv booke starttider i Golfbox. MEN før den første runde skal I skrive til post@hoersholm-golf.dk. Så vil I modtage en bekræftelse, der indeholder information, om hvordan I bruger den specielle greenfee ved indtjekning.

Mølleåen (Lynge) tilbyder “spil med medlempriser”, selv om du ikke spiller med et medlem. Det er typisk kr. 100 i rabat i forhold til listeprisen.

Er I to eller flere har Nivå et godt tilbud. En person spiller for kr. 475. Er I to, koster runden kr. 500 (altså kr. 250 pr. person), og bliver det eksempelvis til en firebold, koster det kr. 200 pr. person. Læs mere på: https://nivaagolf.dk/forside/gaest/

Venskabsklubber

  • Asserbo Golf Club
  • Fredensborg Golf Club
  • Gilleleje Golfklub
  • Helsingør Golf Club
  • Hornbæk Golfklub
  • Hillerød Golf Klub
  • Kokkedal Golfklub
  • Søllerød Golfklub
  • Værløse Golfklub
  • Københavns Golf Klub

Læs mere om dem på vores hjemmeside: www.fggolf.dk/venskabsklubber

Vi glæder os at se dig i klubben i løbet af EM-ugen – enten som frivillig, spiller på Parkvej, på banen som tilskuer eller ved bordet i restauranten.

Med ønsket om en god uge!
EM-styregruppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev